Zuidelijk Noorwegen per trein
Geniet van een veelzijdig 9-daagse kleinschalige groepsreis naar Noorwegen.
Een reis met onvergetelijke treinreizen en fjordcruises.

Intro

Geniet van een veelzijdig 9-daagse kleinschalige groepsreis per trein. Onze Nederlandse tourleader zorgt ervoor dat het u tijdens de reis aan niets ontbreekt. Samen bezoekt u bezienswaardige steden, verbonden door beroemde spoortrajecten en maakt u schitterende fjordcruises. U zult versteld staan van de schoonheid van Zuidelijk Noorwegen. Vanuit Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Oslo. Vervolgens reist u verder per trein over de beroemde Bergen-spoorlijn naar Myrdal. De Bergen-spoorlijn (Bergensbanen) wordt door kenners beschreven als één van de hoogst gelegen spoorlijnen van Europa. U doorkruist een wild en onherbergzaam gebied. In Myrdal wordt overgestapt op een andere bijzondere spoorlijn, de Flåmsbanen. Dit traject loopt dwars door de natuur en wordt gezien als één van de steilste spoorlijnen van Europa.

Flamsbana

Flamsbana, één van de steilste spoorlijnen van Europa

De eindbestemming is Flåm, pittoresk gelegen aan de Aurlandsfjord. U vervolgt uw reis met een schitterende cruise over de Aurlands- en Naeroyfjord (UNESCO Werelderfgoed). Vanuit Gudvangen reist u per bus en trein naar het kleurrijke Bergen. De ferry neemt u via een mooie zeeroute mee naar Stavanger. Onderweg geniet u van prachtige vergezichten. De gezellige stad Stavanger ligt aan de Lysefjord. Natuurlijk staat ook hier een Lysefjord cruise op het programma. Uw reis eindigt uiteindelijk weer in Oslo.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1: Aankomst Oslo
Ontmoeting met uw tourleader op de luchthaven en vervolgens vliegt u met KLM vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Oslo, waar u rond 13.40 uur aankomt. Bij aankomst volgt de transfer naar uw hotel en heeft u de rest van de middag ter vrije besteding. Onze tourleader adviseert u graag over de verschillende bezienswaardigheden. Deze vriendelijke stad biedt een breed scala aan activiteiten – zowel voor zonnige als regenachtige dagen. Een wandeling langs de beroemde Karl Johans Gate en door het schitterende Vigeland Park wordt aanbevolen. Ook een bezoek aan het moderne operagebouw mag niet ontbreken. Houdt u van musea? Bezoek dan het museumeiland Bygdøya. Hier vindt u beroemde musea als het Munch-, Viking- en Kontikimuseum. U verblijft 2 nachten in het 4* Scandic Oslo City hotel, gelegen op 100 meter van het station van Oslo. ’s Avonds wordt er een diner geserveerd in het hotel.
verzorging: diner


Excursies


Accommodatie


Reisdata

Reisperiode: van 9 t/m 17 september 2022
Reisduur: 9 dagen/8 nachten


Prijzen

Reissom: €2.998 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer
Toeslag 1-persoonskamer: €698 per persoon

Het minimum aantal deelnemers is 15 personen.
Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen.


Foto's en video


Corona

Incento en metplusopreis nemen de maatregelen en beslissingen voor reizen op basis van de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en op basis van de maatregelen van het desbetreffende land. Daarnaast hebben we regelmatig contact met tal van onze partners in het buitenland, zoals treinmaatschappijen, hotels, vervoersmaatschappijen en agenten. De veiligheid en gezondheid van u als passagier staat voorop.

Op dit moment weten we niet hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. Die wijzigt immers per dag. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen daar waar nodig gepaste maatregelen treffen.

Reizen tijdens Covid-19
Het is de individuele verantwoordelijkheid van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Om aan deze reis deel te kunnen nemen dient u volledig gevaccineerd te zijn.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.