Zuidelijk Noorwegen per trein
Geniet van een veelzijdig 9-daagse kleinschalige groepsreis naar Noorwegen.
Een reis met onvergetelijke treinreizen en fjordcruises.

Intro

Geniet van een veelzijdige 9-daagse kleinschalige groepsreis per trein. Onze Nederlandse tourleader zorgt ervoor dat het u tijdens de reis aan niets ontbreekt. Samen bezoekt u bezienswaardige steden, verbonden door beroemde spoortrajecten en maakt u schitterende fjordcruises. U zult versteld staan van de schoonheid van Zuidelijk Noorwegen.

Vanuit Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Oslo. Vervolgens reist u verder per trein over de beroemde Bergen-spoorlijn naar Myrdal. De Bergen-spoorlijn (Bergensbanen) wordt door kenners beschreven als één van de hoogst gelegen spoorlijnen van Europa. U doorkruist een wild en onherbergzaam gebied. In Myrdal wordt overgestapt op een andere bijzondere spoorlijn, de Flåmsbanen. Dit traject loopt dwars door de natuur en wordt gezien als één van de steilste spoorlijnen van Europa. De eindbestemming is Flåm, pittoresk gelegen aan de Aurlandsfjord. U vervolgt uw reis met een schitterende cruise over de Aurlands- en Naeroyfjord (UNESCO Werelderfgoed). Vanuit Gudvangen reist u per bus en trein naar het kleurrijke Bergen. De ferry neemt u via een mooie zeeroute mee naar Stavanger. Onderweg geniet u van prachtige vergezichten. De gezellige stad Stavanger ligt aan de Lysefjord. Natuurlijk staat ook hier een Lysefjord cruise op het programma. Uw reis eindigt uiteindelijk weer in Oslo.

Flamsbana

Flamsbana, één van de steilste spoorlijnen van Europa

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1: Aankomst Oslo
Ontmoeting met uw tourleader op de luchthaven en vervolgens vliegt u met KLM vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Oslo. Bij aankomst volgt de transfer naar uw hotel en heeft u de rest van de middag ter vrije besteding. Onze tourleader adviseert u graag over de verschillende bezienswaardigheden.
Deze vriendelijke stad biedt een breed scala aan activiteiten – zowel voor zonnige als regenachtige dagen. Een wandeling langs de beroemde Karl Johans Gate en door het schitterende Vigeland Park wordt aanbevolen. Ook een bezoek aan het moderne operagebouw mag niet ontbreken. Houdt u van musea? Bezoek dan het museumeiland Bygdøya. Hier vindt u beroemde musea als het Munch-, Viking- en Kontikimuseum. U verblijft 2 nachten in het 4* Clarion Hotel Oslo, gelegen op 450 meter van het station van Oslo. ’s Avonds wordt er een diner geserveerd in het hotel.
verzorging: diner


Excursies


Accommodatie

U logeert in de volgende hotels:


Reisdata

Reisperiodes:
van 25 juni tot en met 3 juli 2024 volgeboekt
van 5 tot en met 13 augustus 2024

Reisduur: 9 dagen/8 nachten


Prijzen

Reissom: €3.998 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer
Toeslag 1-persoonskamer: €798 per persoon

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Het minimum aantal deelnemers is 15 personen.
Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen.


Foto's en video


Praktische informatie

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten. We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Groepsgrootte
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor deze reis is het minimum aantal deelnemers 15, het maximum aantal 25. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Incento Treinreizen de reisovereenkomst opzeggen.

Voor deze reis dient u goed ter been te zijn. Er wordt regelmatig gelopen. Bovendien worden er verschillende stadswandelingen van ca. 2 uur gemaakt.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  Opmerkingen (evt. preferenties, dieetwensen, mobiliteitsbeperking)

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.