Cruises
Onze cruises zijn een perfecte combinatie van erop uitgaan en ontspanning. Bijna iedere dag legt u aan in een andere haven om een nieuwe bestemming te ontdekken. U gaat met een koffer vol prachtige herinneringen naar huis.

Image
Image

CRUISE
Image
9 DAGEN

Cruise IJsland

Met zijn machtige vulkanen, indrukwekkende gletsjers en uitgestrekte lavavelden biedt IJsland een van de spectaculairste landschappen op aarde.

Vanaf € 4.025 p.p.

Image
Image

CRUISE
Image
7 DAGEN

Cruise Zeeland & Nationale Parken

Vanaf Lemmer steekt u het IJsselmeer over en zet via het Amsterdam Rijnkanaal koers naar het vestingstadje Willemstad, Vlissingen, Dordrecht en Amsterdam.

Vanaf € 898 p.p.

Image
Image

CRUISE
Image
10 DAGEN

Cruise Kroatië per jacht

Qua bestemming is deze cruise een echte topper! Kroatie heeft prachtige kusten met kristalhelder blauw zeewater en talloze mooie eilanden in de Adriatische Zee.

Vanaf € 2.900 p.p.

Image
Image

CRUISE
Image
8 DAGEN

Cruise over de Douro

Van Porto naar Spanje: Porto, De Dourovallei en Salamanca. De Dourovallei is één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Welkom aan boord van het luxe schip MS Miguel Torga.

Vanaf € 1.369 p.p.

Image
Image

CRUISE
Image
11 DAGEN

Cruise Parels van Rusland

U vaart tussen Moskou en Sint-Petersburg, van de Wolga naar de Neva. U passeert de grote meren van Karelië en doorkruist heel Rusland. Welkom aan boord!

Vanaf € 2.460 p.p.

Image
Image

CRUISE
Image
7 DAGEN

Cruise van Hamburg naar Berlijn

In een reis door de tijd tussen Hamburg en Berlijn ontdekt u deze 2 grote steden maar ook andere Hanzesteden met hun culturele rijkdom en typische Elbe-architectuur.

Vanaf € 2.235 p.p.

Image
Image

CRUISE
Image

CRUISE
17 DAGEN

Ontdekking van de Donaudelta

Welkom aan boord voor een unieke cruise door maar liefst 8 landen over de Donau tot aan de Zwarte Zee. Incl. IJzeren Poort-passage tot aan de Zwarte Zee

Vanaf € 2.598 p.p.