Cruises
Onze cruises zijn een perfecte combinatie van erop uitgaan en ontspanning. Bijna iedere dag legt u aan in een andere haven om een nieuwe bestemming te ontdekken. U gaat met een koffer vol prachtige herinneringen naar huis.

Image

vertrekdatum 30 september 2023

Image

CRUISE
Image
10 DAGEN

Ierland, eiland van 1000 legenden

Een cruise naar een wereld vol contrasten, met Keltische legendes, archeologische sites, Victoriaanse architectuur, ruige kusten en landschappelijke parels.

Vanaf € 3.990 p.p.

Image

vertrekdatum 2 december 2023

Image

CRUISE
Image
8 DAGEN

Cruise Canarische Eilanden

Een cruise naar de Canarische Eilanden, een prachtige route waarbij we zes eilanden van de archipel kunnen ontdekken in een bijzonder mild klimaat! Excursies en drankjes inbegrepen!

Vanaf € 3.379 p.p.

Image

vertrekdatum 21 december 2023

Image

CRUISE
Image
7 DAGEN

Kerstcruise over de Rijn

Welkom aan boord van de George Eliot, uw luxe 5-sterren hotelschip. Dat wordt vorstelijk genieten deze kerst. Uw Kerstcruise begint en eindigt in Rotterdam.

Vanaf € 998 p.p.

Image

vertrekdatum 28 december 2023

Image

CRUISE
Image
7 DAGEN

Nieuwjaarscruise op de Donau

De Donau heeft een weergaloze levenskunst in het leven geroepen en Wenen en Boedapest zijn daar als keizerlijke en koninklijke steden de mooiste voorbeelden van.

Vanaf € 1.920 p.p.

Image

vertrek 16 juni 2024

Image

CRUISE
Image
10 DAGEN

Expeditiecruise Oost-Spitsbergen

Een expeditiecruise Oost-Spitsbergen met bezoek aan o.a. de eilanden Edgeøya en Barentsøya en de twee zuidelijke fjorden, Bellsund en Hornsund.

Vanaf € 3.700 p.p.

Image

29 juni 2024

Image

CRUISE
Image

VERRE REIS
18 DAGEN

West-Canada en Alaska Rail&Sail

Met de Rocky Mountaineer maakt u een treinreis door het mooiste, westelijke gedeelte van Canada. Vanaf Vancouver vaart met de Koningsdam door Alaska.

Vanaf € 6.998 p.p.

Image

vertrekdatum 5 juli 2024

Image

CRUISE
Image
8 DAGEN

Cruise over de Douro

Van Porto naar Spanje: Porto, De Dourovallei en Salamanca. De Dourovallei is één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Welkom aan boord van MS Gil Eanes*****

Vanaf € 2.099 p.p.

Image

vertrekdatum 23 augustus 2024

Image

CRUISE
Image
8 DAGEN

Oostzeecruise

Welkom aan boord van HS Swiss Ruby. Vanuit de Hanzestad Stralsund zetten we koers naar Rügen en Usedom; Twee “Duitse Waddeneilanden” voor de Oostzeekust.

Vanaf € 1.998 p.p.

Image

vertrekdatum 21 september 2024

Image

CRUISE
Image
11 DAGEN

Varen rond Cuba

Ontdek Havana en Santiago, de twee emblematische steden, en Cienfuegos, juweeltje van koloniale architectuur. Welkom aan boord van de World Explorer!

Vanaf € 5.595 p.p.

Image

vertrekdatum 20 december 2024

Image

CRUISE
Image
6 DAGEN

Kerstcruise over de Donau

Welkom aan boord van hotelschip Amadeus Queen voor een bijzondere Kerstcruise over de Donau. U bezoekt tijdens deze cruise de mooiste steden in het hart van Europa.

Vanaf € 1.698 p.p.