Aida in de Arena van Verona
Beleef drie geliefde opera’s in het wereldberoemde amfitheater met de magnifieke akoestiek

Intro

Wie er ooit is geweest, kan het volmondig beamen: het bijwonen van een opera in de Arena van Verona is een absolute belevenis en een onvergetelijk moment. Het grootste open-air amfitheater werd in de eerste helft van de eerste eeuw n.Chr. gebouwd en was toen het toneel voor gladiatorengevechten. In 2024 kunt u maar liefst drie verschillende opera’s bijwonen. Daarnaast maakt u uitgebreid kennis met de stad Verona en haar historische centrum. Ook maakt u een uitstapje naar Mantua en brengt u een bezoek aan een wijnproeverij.

Arena van Verona

Arena van Verona

Geschiedenis van het festival
Het Opera Festival ontstond in 1913 ter ere van de 100ste verjaardag van Verdi. Om de meester te eren, werd zijn Aida in de Arena uitgevoerd. De organisatie alsmede het publiek waren zo onder de indruk van de ongelofelijke akoestiek dat sindsdien het festival jaarlijks plaatsvindt (afgezien van onderbrekingen door de oorlogen).

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hannick Reizen


Reisprogramma

DAG 1 – Donderdag 20 juni 2024 – Aankomst in karakteristiek Verona
U vliegt samen met uw reisleider rechtstreeks met een Transavia vlucht van Amsterdam Schiphol naar Verona. U wordt op de luchthaven verwelkomd door de chauffeur en per touringcar naar het centrum van Verona gebracht. U verblijft in het prestigieuze Hotel Giberti, wat niet alleen elegant en stijlvol is, maar het heeft ook een gunstige ligging tussen de Romeinse Arena van Verona en het treinstation van de stad. Op 800 meter, ongeveer 10 minuten lopen bevindt zich de Arena van Verona. Als uw muziekuitvoering is afgelopen bent u dus in een mum van tijd weer in uw karakteristieke hotel. Vanavond wordt het welkomstdiner voor u geserveerd in een lokaal restaurant. Het restaurant ligt tegenover de Arena, waardoor u alvast de eerste indrukken op kunt doen van dit imposante gebouw.


Excursies

De opera’s:


Accommodatie


Reisdata

Reisperiode: van 20 tot en met 24 juni 2024
Reisduur: 5 dagen/4 nachten


Prijzen

Reissom: ca. €2.498 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag tweepersoonskamer voor alleengebruik ca €498

Op dit moment zijn de exacte vlucht- en hotelprijzen voor deze reis nog niet bekend. genoemde reissom is een richtprijs. Binnenkort volgen de definitieve gegevens.


Foto's en video


Praktische informatie

Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.
Voor de meest actuele informatie en regels ter plaatse verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.