rondreis Peru
de Incacultuur en de Andean Explorer

Intro

Deze zeer verzorgde 16-daagse groepsreis is ideaal voor een eerste kennismaking met Peru. Vrijwel alle hoogtepunten van Peru zijn hierin opgenomen. De reis is vol afwisseling: u zult verbaasd zijn van de sporen die zowel de Inca, als de koloniale Spaanse overheersers op de cultuur in de steden, maar ook op het platteland en in de natuur achtergelaten hebben. Natuurlijk wordt er gereisd met de “Belmond Andean Explorer”, de meest luxe trein op het Zuid-Amerikaanse continent. We logeren in gerenommeerde 3, 4 en 5-sterren hotels.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1: Amsterdam – Lima
Vlucht per KLM van Amsterdam naar Lima. Na aankomst op Lima Airport rond 16.00 uur volgt een transfer naar ons hotel. Het diner is op eigen gelegenheid en de rest van de avond is vrij om te acclimatiseren. Accommodatie: 3 nachten in het 5* Pullman Miraflores Hotel – Lima.

Dag 2: Halve dag excursie Lima & Larco Museum
Een culturele stadstour (halve dag) in Lima voert ons langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: het historische centrum, Plaza San Martin, Plaza Mayor en het Santo Domigo Klooster. Vervolgens bezoeken we het Larco Herera Museum met zijn uitgebreide collectie pre-Colombiaanse kunst. Het museum is gehuisvest in een hacienda die gebouwd is op een heilige pre-Inca site  – hier gebruiken we ook de lunch. Na de lunch worden we terug gebracht naar het hotel en is de rest van de dag en avond ter vrije besteding.
verzorging: ontbijt en lunch


Excursies


Accommodatie

Hotels / trein
Tijdens uw reis verblijft u in de volgende 3, 4 of 5 sterren hotels en de luxe Belmond Andean Explorer:


Reisdata

Reisdatum: van 2 tot en met 17 oktober 2024
Reisduur: 16 dagen/15 nachten


Prijzen

Reissom: € 9.498* per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
Toeslag éénpersoonskamer: € 3.398*

*Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Het minimum aantal deelnemers is 15 personen.
Het maximaal aantal deelnemers is ca. 25 personen.


Foto's en video


Praktische informatie

Visum Wanneer u een Nederlands of Belgisch paspoort heeft dat nog minimaal 6 maanden geldig is na aankomst in Peru, heeft u geen visum nodig.

Gezondheid Tijdens deze reis worden er verschillende plaatsen aangedaan die op grote hoogte liggen, met name Cusco en Puno liggen boven de 3000 meter. Heeft u snel last van hoogteziekte is het wellicht verstandig contact op te nemen met uw huisarts.

Er zijn voor Peru geen inentingen verplicht, de hele reis wordt uitgevoerd ten zuiden van Cusco en ten westen van de Andes. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw huisarts of de GGD.

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek na te gaan bij uw huisarts, de GGD, de TravelClinic of via Thuisvaccinatie.nl welke vaccinaties en beschermende maatregelen verplicht zijn of worden geadviseerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Fit to Travel Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.

We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  Opmerkingen (evt. preferenties, dieetwensen, mobiliteitsbeperking)

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.