Noorwegen
Per trein door het uitgestrekte Noorse landschap

Intro

Een schitterende 11-daagse reis door het Midden en Zuiden van Noorwegen. Op het programma staan bezienswaardige steden als Oslo, Bergen, Ålesund, Trondheim en Røros, waarvan er enkele op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Het vervoer geschiedt per trein en lokale bus, waarmee u de adembenemende landschappen van Noorwegen doorkruist. Natuurlijk staan de beroemde Bergen-spoorlijn en de Flåm-spoorlijn ook op het programma. U zult versteld staan van de schoonheid van dit gedeelte van  Noorwegen!

Genieten vanuit de trein van het prachtige uitzicht

U maakt deze reis op individuele basis.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1 – Aankomst in Oslo
Vanuit Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Oslo. U gaat op eigen gelegen per taxi of met de trein naar Oslo. Overnachting in het 4* Scandic Oslo City,  het 4* Thon Hotel Opera of gelijkwaardig.

Dag 2 – Oslo – Røros
Na het ontbijt wandelt u naar het treinstation en neemt u de trein in noordelijke richting. Onderweg heeft u een mooi uitzicht op het meer van Mjøsa, In Hamar stapt u over op de trein naar Røros, waar u aan het begin van de middag aankomt.  Røros is een lieflijk klein mijnstadje dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Maak een wandeling door het kleine stadscentrum met zijn kleurrijke houten huizen. U vindt hier boetiekjes en gezellige restaurants Wij raden u aan om de kerk en het mijnmuseum te bezoeken. Overnachting in het 4* Røros Hotel of vergelijkbaar.
Indicatie treintijden:
08:34 Vertrek uit Oslo
09:48 Aankomst Hamar
Overstap
10:09 Vertrek uit Hamar
13:35 Aankomst Røros


Excursies


Accommodatie

Tijdens deze reis maakt u bijzondere treinritten met De Bergen Spoorlijn en De Flåm Spoorlijn. Hieronder leest u meer informatie over de treinreizen en hotels tijdens uw vakantie.


Reisdata

Vertrekdata: dagelijks van mei tot en met augustus 2024
Reisduur: 11 dagen/10 nachten


Prijzen

Reissom: vanaf €2.798 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer

Toeslag 1-persoonskamer: vanaf €1.050
Toeslag treinreizen in eerste klas: vanaf €90 per persoon

deze reis is op individuele basis

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in, en geef aan welke datum u wilt reizen samen met evt. vragen/opmerkingen. Dan ontvangt u van ons binnen enkele dagen een reactie.


Foto's en video


Praktische informatie

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek na te gaan bij uw huisarts, de GGD, de TravelClinic of via Thuisvaccinatie.nl welke vaccinaties en beschermende maatregelen verplicht zijn of worden geadviseerd.


    Contactformulier

    De heerMevrouw

    Stel hier uw vraag

    *verplichte velden


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.