Vier Oud&Nieuw op Madeira
‘De parel van de Atlantische Oceaan’

Intro

Madeira is een eiland met een mild klimaat, schitterende natuur, dorpen met een authentiek karakter, zee en bergen. Deze parel van de Atlantische Oceaan kent hierdoor meerdere bijnamen zoals het ‘bloemeneiland’, het ‘eiland van de eeuwige lente’ en staat ook nog eens bekend om de Madeirawijn. Tijdens deze oud & nieuw reis ontdekken we wat Madeira zo bijzonder maakt. Een eiland om verliefd op te worden!

Vanuit de kabelbaan genieten van het uitzicht over Funchal

Vanuit de kabelbaan genieten van het uitzicht over Funchal

De zonnige hoofdstad Funchal is door de vele terrassen, monumenten en de gezellige winkelstraten een stad vol verrassingen. 500 jaar geleden was de Baai van Funchal een belangrijke stop op handelsroutes tijdens de maritieme uitbreiding. Dit belang komt tot uiting in het eeuwenoude erfgoed en de bezienswaardigheden in de stad. Het eiland ontving al toeristen in de negentiende eeuw. Sommigen passeerden op boten die een tussenstop maakten, anderen geloofden dat de schone lucht van het eiland genezende krachten had. Sissi, de keizerin van Oostenrijk, staat op deze lijst van illustere bezoekers van 150 jaar geleden. We ontdekken de vele kanten van het eiland, bewonderen de natuurlijke pracht en de magische vuurwerkshow op oudejaarsnacht zorgt voor een verscheidenheid aan kleuren. Dit maakt Madeira een betoverende bestemming om het jaar 2023 mee af te sluiten.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1. Heenvlucht
U wordt op de luchthaven verwelkomt door uw reisleid(st)er, gezamenlijk vliegen we naar Madeira. Aankomst op de luchthaven van Madeira en vervolgens de transfer naar het hotel Savoy Calheta Beach (ca. 50 km). Calheta, aan de zuidwestkust van Madeira wordt omgeven door bananenplantages, wijngaarden en oude suikerrietmolens en ligt op ca. 45 minuten rijden van de hoofdstad Funchal. Calheta is in 1430 ontstaan en is één van de oudste plaatsjes van Madeira. Het oude centrum, met onder andere historische kerken, brengt u in gedachten terug naar vervlogen tijden. Diner, overnachting en ontbijt.


Excursies

U kunt 2 optionele excursies boeken:


Accommodatie

Hotel Savoy Calheta Beach****


Reisdata

Reisperiode: van 28 december 2023 tot en met 4 januari 2024 op aanvraag
Reisduur: 8 dagen/7 nachten


Prijzen

Reissom: €1.995 p.p. op basis van een tweepersoonskamer bergzicht. Kamers met bergzicht zijn volgeboekt. U kunt alleen nog boeken voor een kamer met zeezicht.

Toeslagen:
Kamer met zeezicht: €90 p.p.
Éénpersoonskamer bergzicht (2 pk voor alleengebruik): €328
Éénpersoonskamer zeezicht   (2 pk voor alleengebruik): €388

Min. aantal deelnemers: 20


Foto's en video


Praktische informatie

Wijs op reis
Per bestemming gelden er andere maatregelen wat betreft het coronavirus. Wij adviseren u om daarom goed voorbereid op reis te gaan. Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering kan via onze verzekeringsagent Faber Verzekeringen, uw polis wordt rechtstreeks bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij afgesloten. Wij adviseren u om de voorwaarden, ten aanzien van Covid-19, bij uw verzekeringsmaatschappij na te gaan, het kan zijn dat u hiervoor een aanvullende dekking moet afsluiten.
Tevens adviseren wij u voor vertrek een zelftest te doen.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.