Ontdek Portugal en Spanje
Een 8-daagse vlieg-, bus-, excursie-, en wandelreis op de Camino Portugues. Een combinatie van cultuur, natuur en wandelen naar Santiago de Compostela.

Intro

De Camino Portugues, bestaat al sinds de ontdekking van het graf van de apostel in het jaar 813.  De grote toestroom van pelgrims kwam pas tot stand toen Portugal halverwege de twaalfde eeuw onafhankelijk werd. Vanaf die tijd is het een komen en gaan van pelgrims over de Portugese wegen naar hun eindbestemming in Spanje, Santiago de Compostela. Dankzij deze constante stroom van mensen tussen Portugal en Galicië nam de culturele, economische en intellectuele uitwisseling toe. De historische route die in Portugal begint, is bij velen geliefd vanwege de schitterende stranden, het heerlijke eten en de uitstekende wijnen in zowel Portugal als in Spanje. En dat gaan we ontdekken!

Kathedraal van Santiago de Compostela

Kathedraal van Santiago de Compostela

Deze reis is ook geschikt voor mensen die niet willen wandelen of slechts een gedeelte van het programma willen lopen. De bus vergezelt ons de gehele reis.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1: Heenreis
Vlucht van Amsterdam naar Porto. Na aankomst op de luchthaven van Porto transfer naar uw hotel.  Porto, de tweede stad van Portugal  is een bruisende stad gelegen aan de noordoever van de Douro rivier. Porto staat voornamelijk bekend om zijn porthuizen en om de historische wijk Ribeira. Niet voor niets is het gehele oude centrum met oude historische gebouwen op de Werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. Aan het einde van de middag (afhankelijk van aankomsttijd vlucht) maken we gezamenlijk met een lokale Nederlandstalige gids een wandeling door deze prachtige stad.  Diner, overnachting en ontbijt Hotel Premium Downtown Porto (2 nachten), of gelijkwaardig.


Excursies


Accommodatie

U verblijft 7 nachten in goede middenklasse hotels op basis van een tweepersoonskamer met faciliteiten.


Reisdata

Reisperiode: van 24 september tot en met 1 oktober 2024 op aanvraag
Reisduur:  8 dagen/7 nachten


Prijzen

Reissom:
€2.199 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
toeslag eenpersoonskamer €365

Minimum aantal deelnemers: 20


Foto's en video


Praktische informatie

Wijs op reis
Wij adviseren u om goed voorbereid op reis te gaan. Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering kan via onze verzekeringsagent Faber Verzekeringen, uw polis wordt rechtstreeks bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij afgesloten.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  Opmerkingen (evt. preferenties, dieetwensen, mobiliteitsbeperking)

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.