West-Canada en Alaska Rail&Sail
Ontdek Canada vanuit de trein en Alaska aan boord van De Koningsdam

Intro

Tijdens deze 18-daagse rondreis bezoekt u West-Canada en Alaska. Uw reis begint in Calgary. Via een mooie route reist u per touringcar naar Jasper. Hoogtepunten onderweg zijn o.a. Lake Louise, Lake Minnewanka, Surprise Corner, Banff, Yoho National Park, Spiral Tunnels, the Icefields Parkway en het Jasper National Park. In Jasper stapt u aan boord van de Rocky Mountaineer voor een schitterende 2-daagse treinreis naar Vancouver. Een spectaculaire treinreis met halverwege een overnachting in een hotel in Kamloops. Na 1 nachtje in het gezellige Vancouver is het tijd voor het volgende hoogtepunt; de Alaska Inside Passage Cruise met het schip MS Koningsdam van Holland America line. Maak kennis met de prachtige natuur van de Inside Passage. Wie weet heeft u geluk en krijgt u tevens de kans om walvissen te spotten. Uw cruise eindigt na 8 dagen weer in Vancouver, waar u nog 2 nachten verblijft om de stad te verkennen. U vliegt vanuit Vancouver terug naar Amsterdam.   

De Koningsdam

De Koningsdam

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Robinson Cruises


Reisprogramma

Dag 1: Aankomst Calgary– 29 juni 2024
Na aankomst op de luchthaven van Calgary wordt u naar uw hotel in Calgary gebracht voor de eerste hotelovernachting. Calgary is een moderne stad die middenin de prairie is gelegen. Vanaf de Calgary Tower heeft u een mooi uitzicht over de stad en de omgeving. Overnachting in Calgary.

Dag 2: Calgary – Banff –  30 juni 2024
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de dagexcursie. U bezoekt o.a.: Bow Falls, Surprise Corner en de Hoodoos. Ook maakt u een tocht met de Banff Gondola (kabelbaan). Bovenop de berg heeft u een prachtig uitzicht op de Rockies. Uw excursie eindigt in Banff waar u 2 nachten verblijft.


Excursies


Accommodatie

Terwijl de zon schijnt trekt het prachtige landschap van de Rocky Mountains aan u voorbij. U neemt nog een slok van een kop koffie terwijl de trein verder rijdt. U bent aan boord van de Rocky Mountaineer, een bijzondere treinreis door het mooiste, westelijke gedeelte van Canada. U bezoekt nationale parken en indrukwekkende steden. En dit is nog maar het begin! Wanneer uw treinreis eindigt in Vancouver begint het tweede gedeelte van uw reis, dat minimaal net zo indrukwekkend is. U vaart met de Koningsdam langs gletsjers, ijsgebieden en spectaculair landschap. U ziet Alaska op een comfortabele manier vanaf het water.


Reisdata

Reisperiode:  van 29 juni tot en met 16 juli 2024
Reisduur: 18 dagen/17 nachten


Prijzen

Basisreissom: €7.998 per persoon gebaseerd op een 2-persoons binnenhut cat J.

Toeslag 2-persoons buitenhut cat. E: € 398 p.p.
Toeslag 2-persoons balkonhut cat. VH*: € 598 p.p.
Toeslag 2-persoons balkonhut cat. VD: € 698 p.p.
Toeslag 2-persoons VistaSuite cat. B: € 1.098 p.p.
Toeslag 2-persoons SignatureSuite cat. SY: € 1.898 p.p.
Toeslag 2-persoons NeptuneSuite cat. SC: € 2.198 p.p.
*belemmerd uitzicht

Reissom alleengaanden op aanvraag


Foto's en video


Praktische informatie

Vluchtgegevens:
Zaterdag 29 juni 2024
KL677
Amsterdam vertrek 12.35 uur
Aankomst Calgary 13.25 uur
Economy klasse
Duur: 8.50 uur
Boeing 777-200

Maandag 15 juli 2024
KL682
Vertrek Vancouver 17.45 uur
Aankomst Amsterdam 12.00 uur (16 juli)
Economy klasse
Duur: 915 uur
Boeing 777-300ER

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen
Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.


    Contactformulier

    De heerMevrouw

    Stel hier uw vraag

    *verplichte velden


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.