Rondreis Zuid Afrika
het beste van Zuid naar Noord

Intro

Deze rondreis brengt u van Zuid naar Noord, van de “moederstad” Kaapstad naar de parlementaire hoofdstad Pretoria (Tshwane). Geniet in het prachtige wijngebied met zijn Kaap-Hollandse bouwstijl, bewonder de spectaculaire landschappen in het halfwoestijn gebied van de Karoo met het struisvogelbolwerk Oudtshoorn. Maak een wandeling langs de groene, wilde kust in het NP Tsitsikamma en door het prachtige stadje Knysna. U maakt kennis met het gastvrije Eswatini (voorheen Swaziland) en zijn grote verscheidenheid aan ecosystemen; torenhoge bergen en laaggelegen savannes, regenwouden en weelderige riviervalleien. U gaat op safari in het Krugerpark en het Hluhluwe-Imfolozi NP op zoek naar de BIG FIVE en maak een boottocht op het meer van St. Lucia.
Kortom een afwisselende, veelzijdige reis om niet gauw te vergeten!

Ga mee op safari in Zuid-Afrika

Ga mee op safari in Zuid-Afrika

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1 – Heenreis
Vandaag vertrekt u vanaf Schiphol voor uw intercontinentale vlucht naar Kaapstad. Na aankomst op de luchthaven van Kaapstad wordt u begroet door de lokale Afrikaans-/Nederlands sprekende gids en volgt transfer naar het Fountains Hotel**** in Kaapstad (of gelijkwaardig) waar u 3 nachten verblijft. Overnachting en ontbijt.

Dag 2 – Stadstour Kaapstad
Na het ontbijt gaan we de “moederstad” van Zuid-Afrika verkennen. De stad is een bonte mengelmoes van oud Kaap-Hollandse architectuur, Victoriaanse gebouwen, Art Deco en kinderkopjes in de straten van Bo-Kaap met zijn moskeeën en minaretten. We bezoeken o.a. Bo-Kaap (maleisische wijk), de Company’s Gardens, Castle of Good Hope en V&A Waterfront. Als de weersomstandigheden het toelaten, nemen we de kabelbaan naar de top van de Tafelberg (1086 meter) en gaat u genieten van een fenomenaal uitzicht op de stad, de stranden en de bergketen de 12 Apostelen. Na terugkeer in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Uiteraard kan uw reisleider u van allerlei nuttige tips en leuke ideeën voorzien of wellicht iets gezamenlijk met u ondernemen. Diner, overnachting en ontbijt.

Kaapstad

Kaapstad


Excursies

Optioneel te boeken:


Accommodatie

U verblijft 12 nachten in een tweepersoonskamer met douche/toilet in de genoemde hotels/lodges of anders of gelijkwaardig.


Reisdata

Reisperiodes:
van 10 tot en met 23 november 2022 op aanvraag

Reisduur:  14 dagen


Prijzen

Reissom: €3.060 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer €395 –

Minimum aantal deelnemers: 20


Foto's en video


Corona

Per bestemming gelden verschillende maatregelen met betrekking tot Covid-19. In steeds meer landen geldt inmiddels een 2G-beleid. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn. Ook geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin.

Bij het 2G-beleid moet u beschikken over:
1. Een geldig vaccinatiebewijs, of
2. Een geldig herstelbewijs

In sommige gevallen dient u daarnaast ook een negatieve PCR-test te tonen, niet ouder dan 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.