Ontdek Portugal en Spanje
Een 8-daagse vlieg-, bus-, excursie-, en wandelreis op de Camino Portugues. Een combinatie van cultuur, natuur en wandelen naar Santiago de Compostela.

Intro

2021
Heilig Jaar in Santiago de Compostela.
Telkens als 25 juli op een zondag valt is het een Heilig Jaar in Santiago de Compostela. 25 juli is de naamdag van Sint Jacob. Zijn sterfdag en geboorte in de hemel worden dan herdacht.

Kathedraal van Santiago de Compostela

Kathedraal van Santiago de Compostela

De Camino Portugues bestaat al sinds de ontdekking van het graf van de apostel in het jaar 813. De grote toestroom van pelgrims kwam pas tot stand toen Portugal halverwege de twaalfde eeuw onafhankelijk werd. Vanaf die tijd is het een komen en gaan van pelgrims over de Portugese wegen naar hun eindbestemming in Spanje: Santiago de Compostela. Dankzij deze constante stroom van mensen tussen Portugal en Galicië nam de culturele, economische en intellectuele uitwisseling toe. De historische route die in Portugal begint, is bij velen geliefd vanwege de schitterende stranden, het heerlijke eten en de uitstekende wijnen in zowel Portugal als in Spanje. En dat gaan we ontdekken!

Deze reis is ook geschikt voor mensen die niet willen wandelen of slechts een gedeelte van het programma willen lopen. De bus vergezelt ons de gehele reis.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1: Heenreis
Vlucht van Amsterdam naar Porto. Na aankomst op de luchthaven van Porto transfer naar uw hotel. Porto, de tweede stad van Portugal is een bruisende stad gelegen aan de noordoever van de Douro rivier. Porto staat voornamelijk bekend om zijn porthuizen en om de historische wijk Ribeira. Niet voor niets is het gehele oude centrum met oude historische gebouwen op de Werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst.
Aan het einde van de middag (afhankelijk van aankomsttijd vlucht) maken we gezamenlijk een wandeling door deze prachtige stad. U wordt gewezen op diverse restaurants in de directe omgeving alwaar u ‘s  avonds al dan niet met uw reisleider zou kunnen gaan eten. Diner, overnachting en ontbijt Hotel Tryp Porto of gelijkwaardig (2 nachten).


Excursies

Optionele excursie: Bezoek Isla Cies €40 per persoon


Accommodatie

U verblijft 7 nachten in goede middenklasse hotels op basis van een tweepersoonskamer met faciliteiten.


Reisdata

Reisperiode:  van 27 september tot en met 4 oktober 2021: VOLGEBOEKT
Reisduur:  8 dagen/7 nachten
             

Op dit moment zijn onze reizen Ontdek Portugal en Spanje volgeboekt. Voor 2022 komt deze reis binnenkort ook weer op ons programma.

 


Prijzen

Reissom: €1.620 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer €250 –

Minimum aantal deelnemers: 20
Maximum aantal deelnemers: 32


Foto's en video


Corona

Mondial Tours Nederland BV en metplusopreis volgen het nieuws en houden ook de berichtgeving van het ministerie van Buitenlandse Zaken nauw in de gaten.

Boek nú uw vakantie voor 2021 met de zekerheid van gratis annuleren!

Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met metplusopreis/Mondial Tours.
Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

Welke zekerheden geeft metplusopreis/Mondial Tours u bij een boeking?
Gratis annuleren.
U boekt nu een reis voor 2021 en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert,
vanaf 14 dagen voor vertrek, naar code oranje/rood. *   geldig bij nieuwe boekingen per 15.10.2020
Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis gratis omboeken naar een andere reisbestemming, kunt u kiezen voor een reisvoucher of krijgt u gewoon uw geld terug!

U heeft één van onze pakketreizen inclusief vervoer geboekt en het actuele reisadvies van uw bestemming gaat naar oranje/rood, terwijl u er bent?
Dat is een hele vervelende situatie. Wanneer u op reis bent met metplusopreis/Mondial Tours reist er altijd een Nederlands sprekende reisleidster met u mee. En dat is wél zo fijn! Want in samenspraak gaat uw reisleidster met het hoofdkantoor van Mondial Tours voor u aan de slag. Bij deze  buitengewone omstandigheid zullen wij u zo snel als mogelijk een veilige terugreis verzekeren.

Veilig reizen.
Wij informeren u tijdig over alle hygiënevoorschriften die er gelden voor zowel onderweg als op uw bestemming. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben nieuwe speciale filters in gebruik voor luchtverversing. Gedetailleerde informatie vindt u op de homepage van de betreffende luchtvaartmaatschappij.
Reist u per touringcar, ook dan reizen wij met inachtneming van de dan geldende richtlijnen.

Nog meer zekerheid
Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mondial Tours werkt samen met de Europeesche Verzekeringsmaatschappij.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.