Betoverend Zwitserland
7-daagse adventsreis.
Zwitserland is fabelachtig mooi! Tijdens deze reis bezoekt u ook de fabelachtige kerstmarkt van Montreux!

Intro

Al 25 jaar is de kerstmarkt Montreux Riviera een ware attractie, prachtig gelegen aan de oevers van het Meer van Genève. Meer dan een half miljoen bezoekers uit Zwitserland en het buitenland bezoeken het gastvrije festival in de aanloop naar Kerstmis. Wanneer de Kerstman zijn weg baant in zijn vliegende slee in de lucht, schitteren niet alleen de ogen van de kleintjes…….

Montreux

Montreux

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag  1.  Heenreis
Vanaf de door u gekozen opstapplaats rijden we naar ons overnachtingshotel Alemannenhof*** in Schallstadt, Zuid-Duitsland. Diner, overnachting en ontbijt.  Opstapplaatsen Amersfoort en Eindhoven

Dag 2. Schallstadt – Bern – Leysin
Na het ontbijt rijden we via Bazel naar Bern. Bern, gelegen aan de rivier de Aare, met zijn prachtige Münstertoren, de klokkentoren, de berenkuil, meer dan honderd bronnen, arcaden en de Rozentuin. Hier valt heel wat te ontdekken. Tijdens een rondleiding krijgt u een goede indruk van de Zwitserse hoofdstad. Aansluitend is er gelegenheid te lunchen. In de loop van de middag komen we aan in ons hotel in Leysin. Geniet van het fantastische uitzicht op de besneeuwde bergen. Diner, overnachting en ontbijt.


Excursies

U kunt optioneel boeken voor de volgende excursie:


Accommodatie

Leysin
Leysin is gelegen op een terras op 1200 m boven Aigle in het Beneden-Rhônedal en heeft een prachtig uitzicht op de Rhônevlakte, Mont Blanc, Dents du Midi en Diablerets. Het vroeger, vanwege zijn zonnige en milde klimaat als kuuroord voor longaandoeningen bekende Leysin ligt aan de voet van de Tour d’Aï.


Reisdata

Reisperiodes:
van 14 tot en met 20 december 2021 VOLGEBOEKT
van 8 tot en met 14 december 2021 VOLGEBOEKT

Zie ook onze reis Wintersprookje Zwitserland

Reisduur: 7 dagen/6 nachten


Prijzen

Reissom:  €940 p.p.  o.b.v. een 2-persoonsbezetting
Toeslag 1-persoonskamer: €190
Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik: €310 (op aanvraag)

Minimum aantal deelnemers: 20
Maximum aantal deelnemers: 38


Foto's en video


Corona

Mondial Tours Nederland BV en metplusopreis volgen het nieuws en houden ook de berichtgeving van het ministerie van Buitenlandse Zaken nauw in de gaten. De veiligheid en gezondheid van u onze gasten staat voorop.  Op dit moment weten we niet hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. Die wijzigt immers per dag. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen daar waar nodig gepaste maatregelen treffen.

Boek nú uw vakantie voor 2021 met de zekerheid van gratis annuleren!

Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met metplusopreis/Mondial Tours.
Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

Welke zekerheden geeft metplusopreis/Mondial Tours u bij een boeking?
Gratis annuleren.
U boekt nu een reis voor 2021 en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert,
vanaf 14 dagen voor vertrek, naar code oranje/rood. *   geldig bij nieuwe boekingen per 15.10.2020
Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis gratis omboeken naar een andere reisbestemming, kunt u kiezen voor een reisvoucher of krijgt u gewoon uw geld terug!

U heeft één van onze pakketreizen inclusief vervoer geboekt en het actuele reisadvies van uw bestemming gaat naar oranje/rood, terwijl u er bent?
Dat is een hele vervelende situatie. Wanneer u op reis bent met metplusopreis/Mondial Tours reist er altijd een Nederlands sprekende reisleidster met u mee. En dat is wél zo fijn! Want in samenspraak gaat uw reisleidster met het hoofdkantoor van Mondial Tours voor u aan de slag. Bij deze  buitengewone omstandigheid zullen wij u zo snel als mogelijk een veilige terugreis verzekeren.

Veilig reizen.
Wij informeren u tijdig over alle hygiënevoorschriften die er gelden voor zowel onderweg als op uw bestemming. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben nieuwe speciale filters in gebruik voor luchtverversing. Gedetailleerde informatie vindt u op de homepage van de betreffende luchtvaartmaatschappij.
Reist u per touringcar, ook dan reizen wij met inachtneming van de dan geldende richtlijnen.

Nog meer zekerheid
Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mondial Tours werkt samen met de Europeesche Verzekeringsmaatschappij.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.