Zwitserland in het voorjaar
via de mooiste bergbanen en de Glacier Express

Intro

Zwitserland, hèt land bij uitstek om per trein te ontdekken. Nergens in Europa is het spoorwegnetwerk zo uitgebreid en feilloos als in Zwitserland. Tijdens deze bijzondere groepsreis reist u per ICE trein naar Basel, waar u overstapt op het Zwitserse spoorwegnetwerk. De reis begint met 2 nachten in het gezellige Luzern. Indien gewenst kunt u samen met uw tourleader Engelberg en Mount Titlis bezoeken.. Vervolgens wordt er doorgereisd naar Interlaken. Vanuit Interlaken kunt u kiezen voor een optioneel bezoek aan de beroemde Jungfraujoch. Geniet in Zermatt van een vrije dag of kies voor een tocht met de Gornergrat Bahn. Vanaf de top van de Gornergrat heeft u een prachtig uitzicht op de Matterhorn. Per reguliere trein reizen we van Zermatt naar Andermatt. Vanuit Andermatt maakt u een excursie naar de Sasso san Gottardo, de Kaasmakerij en de Ritom Kabelspoorweg. Op dag 9 stappen we aan boord van de legendarische Glacier Express voor de ca. 5 uur durende panoramische treinreis naar St. Moritz. Tot slot reizen we vanuit St. Moritz naar Basel, waarvandaan we per ICE trein terug naar Utrecht reizen.

Luzern

Luzern

Deze groepsreis wordt begeleid door onze Nederlandse tourleader, die er voor zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens de reis.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1, 2 juni 2023 Utrecht – Basel – Luzern
In de ochtend verzamelen op Utrecht Centraal. U stapt aan boord van de ICE naar Basel. Voor iedereen zijn zitplaatsen gereserveerd in de tweede klasse.
ICE 105 Utrecht – Basel SBB vertrek 08.34 uur – aankomst 14.47 uur (tijden onder voorbehoud).
Na aankomst in Basel reist u verder naar het gezellige Luzern, prachtig gelegen aan het Vierwoudstrekenmeer. Aangekomen in Luzern wandelt u naar het Astoria hotel, gelegen op ca. 600 meter van het station. Aparte bagagetransfer van het station naar uw hotel. U overnacht 2 nachten in het Astoria hotel. Het diner vindt plaats in het hotel.
Verzorging: diner


Excursies

U kunt 3 optionele excursies extra boeken, deze dient u bij boeking te reserveren.:


Accommodatie

Lees hier meer informatie over de hotels:


Reisdata

Reisdatum: van 2 tot en met 12 juni 2023
Reisduur: 11 dagen/10 nachten


Prijzen

Reissom: € 4.798 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
Toeslag éénpersoonskamer: €1.198,-

Het minimum aantal deelnemers is 20 personen.
Het maximaal aantal deelnemers is ca. 25 personen.


Foto's en video


Praktische informatie

Reizen met Covid
Er kan weer volop gereisd worden
Nu 85% van de Nederlanders volledig is gevaccineerd en er ook volop boosterprikken gezet zijn kunnen we gelukkig volop blijven reizen. Momenteel zijn de volgende spelregels van toepassing:

Vaccinatie- of herstelbewijs verplicht wanneer u aan boord stapt van één van onze treinen. Voor het overgrote deel van onze treinen geldt dat u alleen aan boord mag indien u beschikt over een Corona vaccinatie- of herstelbewijs. De treinmaatschappij kan om uw internationale vaccinatiebewijs vragen of uw QR-code. Tevens kan een aanvullende negatieve PCR- of antigeentest van toepassing zijn.

Op dit moment zijn in veel landen de regels versoepeld. Dat betekent dat er geen tot weinig beperkingen zijn ter plaatse. Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.
Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.