Zwitserland in het voorjaar
via de mooiste bergbanen en de Glacier Express

Intro

Zwitserland, hèt land bij uitstek om per trein te ontdekken. Nergens in Europa is het spoorwegnetwerk zo uitgebreid en feilloos als in Zwitserland. Tijdens deze bijzondere groepsreis reist u per ICE trein naar Basel, waar u overstapt op het Zwitserse spoorwegnetwerk. De reis begint met 2 nachten in het gezellige Luzern. Indien gewenst kunt u samen met uw tourleader Engelberg en Mount Titlis bezoeken. Vervolgens wordt er doorgereisd naar Bern, waar u een stadswandeling maakt. Geniet in Zermatt van een vrije dag of kies voor een tocht met de Gornergrat Bahn. Vanaf de top van de Gornergrat heeft u een prachtig uitzicht op de Matterhorn. Op dag 7 stappen we aan boord van de legendarische Glacier Express voor de panoramische treinreis naar St. Moritz. Tot slot reizen we vanuit St. Moritz naar Basel, waarvandaan we per ICE trein terug naar Utrecht reizen. Deze groepsreis wordt begeleid door onze Nederlandse tourleader, die er voor zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens de reis.

Luzern

Luzern

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1, 2 juni 2024 Utrecht – Basel – Luzern
In de ochtend verzamelen op Utrecht Centraal. U stapt aan boord van de ICE naar Basel. Voor iedereen zijn zitplaatsen gereserveerd in de tweede klasse. Indicatietijden: ICE 105 Utrecht – Basel SBB vertrek 08.34 uur – aankomst 14.47 uur (tijden en rechtstreekse trein sterk onder voorbehoud)
Na aankomst in Basel reist u verder naar het gezellige Luzern, prachtig gelegen aan het Vierwoudstrekenmeer. Aangekomen in Luzern wandelt u naar het hotel Waldstätterhof, gelegen naast het station, waar u 2 nachten verblijft. Het diner vindt plaats in het hotel.
Verzorging: diner


Excursies

U kunt 2 optionele excursies extra boeken, deze dient u bij boeking te reserveren.:


Accommodatie

Lees hier meer informatie over de hotels:


Reisdata

Reisdatum: van 2 tot en met 10 juni 2024
Reisduur: 9 dagen/8 nachten


Prijzen

Reissom: € 4.698 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
Toeslag éénpersoonskamer: €1.098,-

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Het minimum aantal deelnemers is 20 personen.
Het maximaal aantal deelnemers is ca. 25 personen.


Foto's en video


Praktische informatie

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen
Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Voor deze reis dient u goed ter been te zijn. Er wordt regelmatig gelopen. Bovendien heeft u in Bern een stadswandeling van ca. 2 uur.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  Opmerkingen (evt. preferenties, dieetwensen, mobiliteitsbeperking)

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.