Per trein dwars door Amerika
De reis voert langs het Vrijheidsbeeld, het Witte Huis, het ‘Wilde Westen’, de Rocky Mountains, de Grand Canyon, Hollywood en de Golden Gate Bridge in San Francisco. Een onvergetelijke ervaring!

Intro

U verkeert tijdens deze onvergetelijke treinreis in internationaal gezelschap en reist door zeer afwisselende landschappen tussen Atlantische en Stille Oceaan. U treedt in de voetsporen van Amerikaanse pioniers. De reis voert langs het Vrijheidsbeeld, het Witte Huis, het ‘Wilde Westen’, de Rocky Mountains, de Grand Canyon, Hollywood en de Golden Gate Bridge in San Francisco.
Een onvergetelijke ervaring!

USA Coast tot CoastDeze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1, 15 september 2021
Amsterdam – New York
KLM vlucht van Amsterdam naar New York. Verblijf in New York in het Marriott East Side Hotel, centraal gelegen vlakbij Central Park.

Dag 2, 16 september 2021
New York, stadstour
Een dag kennismaken met de hoogtepunten van New York. Loop door Central Park, vergaap u aan de vele hoge gebouwen en struin over Fifth Avenue tijdens de begeleide stadstour. Daarna de stad vanaf het water bekijken tijdens de Harbour Cruise rond Manhattan en langs het Vrijheidsbeeld. De middag is ter vrije besteding.


Excursies


Accommodatie

Wat zijn Great Rail Journeys?

Great Rail Journeys zijn rondreizen met Engelse begeleiding en overwegend Engelse medereizigers, waarbij altijd verschillende treintrajecten in de route zijn opgenomen. Er worden tal van excursies per bus of boot gemaakt en de reizigers overnachten vaak in hotels. Het reisschema biedt tevens voldoende ruimte om de eigen interesses te volgen. Incento werkt samen met het Britse Great Rail Journeys, één van de grootste treinreisorganisaties ter wereld. Daardoor kunnen wij een gevarieerd programma aanbieden van 300 treinrondreizen in meer dan 57 landen.


Reisdata

Reisperiode:  van 15 september tot en met 4 oktober 2021
Reisduur: 20 dagen / 19 nachten


Prijzen

Reissom: vanaf €5.995 per persoon
Prijzen zijn per persoon en gebaseerd op gebruik van tweepersoonskamers door 2 personen. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen de prijzen aangepast worden.

Alleengaanden: reissom en beschikbaarheid op aanvraag

Prijzen zijn per persoon en gebaseerd op gebruik van tweepersoonskamers door 2 personen. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen de prijzen aangepast worden.


Foto's en video


Corona

Incento en metplusopreis nemen de maatregelen en beslissingen voor reizen op basis van de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en op basis van de maatregelen van het desbetreffende land. Daarnaast hebben we regelmatig contact met tal van onze partners in het buitenland, zoals treinmaatschappijen, hotels, vervoersmaatschappijen en agenten. De veiligheid en gezondheid van u als passagier staat voorop.

Op dit moment weten we niet hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. Die wijzigt immers per dag. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen daar waar nodig gepaste maatregelen treffen.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.