De mooiste bergbanen van Zwitserland
en de Glacier Express

Intro

Zwitserland, hèt land bij uitstek om per trein te ontdekken. Nergens in Europa is het spoorwegnetwerk zo uitgebreid en feilloos als in Zwitserland. Tijdens deze bijzondere groepsreis reist u per ICE trein naar Basel, waar u overstapt op het Zwitserse spoorwegnetwerk. De reis begint met 3 nachten in het gezellige Luzern. Hier staan excursies naar Mount Rigi en Mount Titlis op het programma. Vervolgens wordt er doorgereisd naar Interlaken. Vanuit Interlaken bezoekt u de beroemde Jungfraujoch. In Zermatt staat de Gornergrat Bahn op het programma. Geniet van de prachtige uitzichten op de Matterhorn. Per reguliere trein reizen we van Zermatt naar Andermatt. In Andermatt maken we een tocht met de historische Furka Stoomtrein. Op dag 10 stappen we aan boord van de legendarische Glacier Express voor de ca. 5 uur durende panoramische treinreis naar St. Moritz. Tot slot reizen we vanuit St. Moritz naar Basel, waarvandaan we per ICE trein terug naar Utrecht reizen.

Luzern

Luzern

Deze groepsreis wordt begeleid door onze Nederlandse tourleader, die er voor zorgt dat het u aan niets ontbreekt tijdens de reis.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1, 7 juli 2022 Utrecht – Basel – Luzern
In de ochtend verzamelen op Utrecht Centraal. U stapt aan boord van de ICE naar Basel. Voor iedereen zijn zitplaatsen gereserveerd in de tweede klasse.
ICE 121 Utrecht Centraal – Frankfurt HBF 07.06 – 10.31 uur
ICE 277 Frankfurt HBF – Basel SBB 10.50 – 13.47 uur
Na aankomst in Basel reist u verder naar het gezellige Luzern, prachtig gelegen aan het Vierwoudstrekenmeer. Aangekomen in Luzern wandelt u naar het Astoria hotel, gelegen op ca. 600 meter van het station. Aparte bagagetransfer hotel. U overnacht 3 nachten in het Astoria hotel. Het diner vindt plaats in het hotel.
Verzorging: diner


Excursies


Accommodatie

Lees hier meer informatie over de hotels:


Reisdata

Reisdatum: van 7 tot en met 18 juli 2022
op basis van het aantal personen heeft deze reis een gegarandeerd vertrek

Reisduur: 12 dagen/11 nachten


Prijzen

Reissom: € 4.898 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
Toeslag éénpersoonskamer: €1.298,-

Het minimum aantal deelnemers is 20 personen.
Het maximaal aantal deelnemers is ca. 25 personen.


Foto's en video


Corona

Op reis en de COVID-19 spelregels
Alhoewel we de afgelopen periode weer volop konden reizen, nemen sommige landen opeens strengere maatregelen vanwege de nieuwe variant van het coronavirus (omikron).
Voor vrijwel alle bestemmingen geldt momenteel de 2G -regel. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn.
U beschikt dan over:
1. een geldig vaccinatiebewijs, of
2. een geldig herstelbewijs

Tevens geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin. In veel gevallen dient u daarnaast ook aanvullend een negatieve PCR-test te tonen niet ouder dan bijv. 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.
Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.