Sevilla
het kloppend hart van
Zuid-Spanje en hoofdstad van Andalusië.

Intro

Sevilla, het kloppend hart van Zuid-Spanje en hoofdstad van Andalusië. Wereldberoemd om haar monumenten, tradities en cultureel erfgoed. Statige pleinen, sfeervolle straatjes, boeiende musea, fraaie monumenten uit verschillende tijdperken en Arabische invloeden. Sevilla is op en top Spaans, alle ‘clichés’ over Spanje worden in deze stad verenigd: het is de bakermat van de tapas, flamenco, stierenvechten, Jamón Ibérico, ‘jerez’(sherry) en sinaasappelwijn. Deze stad werd eeuwenlang overheerst door de Moren en die hebben duidelijk hun stempel op de stad gedrukt. Denk maar aan de beroemde klokkentoren en hét symbool van de stad, de Giralda. U zult betoverd raken door de charme en schoonheid van de stad – het is moeilijk niet verliefd op Sevilla te worden.

Sevilla, Plaza de Espana

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1. Heenvlucht
Vlucht naar Sevilla. Na aankomst op de luchthaven van Sevilla transfer naar uw hotel. Diner, overnachting en ontbijt.

Dag 2. Stadswandeling Santa Cruz & Alcazar – Tapastour
Ontdek de magie van Sevilla tijdens deze ca. 3 uur durende wandeling door de populaire wijk Santa Cruz. Santa Cruz is de voormalige Joodse wijk. In dit historische stadscentrum met Moorse invloeden  liggen enkele belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Koninklijke paleis Real Alcazar (dat we bezoeken) en de grote kathedraal met de Giralda-toren. De wijk is een doolhof van smalle straatjes en steegjes, vrolijke bloemenhofjes en mooie witgekalkte huizen. De middag heeft u ter vrije besteding.

Barrio (wijk) de Santa-Cruz

Barrio (wijk) de Santa-Cruz

In de avond maken we een tapastour. ‘Tapear’, het werkwoord voor ‘tapas doen’, is in Sevilla een dagelijkse activiteit. Tapear staat niet alleen voor eten; het is een manier van leven. De Sevillianen houden ervan om mensen te ontmoeten, eten te delen, te kletsen en rond te  lopen terwijl ze hun tapas eten. Dit gevoel willen we u graag meegeven tijdens deze culinaire tour. Diner (tapas), overnachting en ontbijt.


Excursies

Er zijn een aantal optionele excursies bij te boeken:


Accommodatie

U verblijft in Hotel Macia Sevilla Kubb****


Reisdata

Reisperiode:
van 30 oktober tot en met 4 november 2022
op basis van het aantal personen heeft deze reis een gegarandeerd vertrek

Reisduur:  6 dagen/5 nachten


Prijzen

Reissom:
€1.065 p.p. op basis van een tweepersoonskamer

Toeslag tweepersoonskamer voor alleengebruik
€265

Minimum aantal deelnemers: 20


Foto's en video


Corona

Per bestemming gelden verschillende maatregelen met betrekking tot Covid-19. In steeds meer landen geldt inmiddels een 2G-beleid. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn. Ook geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin.

Bij het 2G-beleid moet u beschikken over:
1. Een geldig vaccinatiebewijs, of
2. Een geldig herstelbewijs

In sommige gevallen dient u daarnaast ook een negatieve PCR-test te tonen, niet ouder dan 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.