Valencia
sinaasappelstad aan de Spaanse Oostkust
Valencia heeft alles! Een knus historisch centrum, prachtige pleinen en fonteinen, moderne musea op het gebied van kunst en wetenschap, stadsparken, stadsstranden en een wervelend straatleven.

Intro

Valencia is uitgeroepen tot World Design City 2022!

Valencia de derde grootste stad van Spanje, waar de zon het gehele jaar door veelvuldig schijnt, heeft alles! Een knus historisch centrum, prachtige pleinen en fonteinen, moderne musea op het gebied van kunst en wetenschap, stadsparken, stadsstranden en een wervelend straatleven. Ook heeft het een rijke traditie op het vlak van gastronomie; rijstschotels, paella, tortilla en gazpacho. De typisch Valenciaanse drankjes horchata (orxata) en agua de Valencia zijn het proeven zeker waard. Gedurende de reis krijgt u tevens de gelegenheid kennis te maken met het prachtige natuurgebied Albufera, gelegen buiten de stad, met zijn prachtige flora en fauna en tevens het grootste rijstteeltgebied van Spanje.

Ciudad-de-las-Artes-y-Ciencias

Ciudad de las Artes y Ciencias

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.

Meer informatie over World Design City 2022 kunt u hier lezen.


Reisprogramma

Dag 1. Heenreis – Tapastour
Vlucht naar Valencia gevolgd door transfer naar het Boutique hotel Lindala in Valencia (of gelijkwaardig).
Aan het begin van de avond beginnen we aan een tapastour door de oude visserswijk Cabanyal. Een kleurrijke en karakteristieke wijk met lage vissershuisjes (cabanas), dat vroeger een dorpje was dat los stond van de stad Valencia. Gedurende de wandeling onder begeleiding van de lokale Nederlandstalige gids krijgt u een goed beeld van deze authentieke wijk met gekleurde huisjes en haar historie. Op de route zullen een aantal restaurantjes bezocht worden waar typische tapas (hapjes) uit de wijk Cabanyal geserveerd met een drankje.
Diner (tapas), overnachting en ontbijt.


Excursies

U kunt optioneel boeken voor de volgende excursies:


Accommodatie

Het Boutique hotel Lindala in Valencia.


Reisdata

Reisperiode: van 2 tot en met 8 oktober 2022 
Reisduur:
7 dagen/6 nachten


Prijzen

Reissom:  €1.225 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
Toeslag alleengaanden: €235

Minimum aantal deelnemers: 20


Foto's en video


Corona

Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met Mondial Tours
Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

Per bestemming gelden verschillende maatregelen met betrekking tot Covid-19. In steeds meer landen geldt inmiddels een 2G-beleid. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn. Ook geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin.

Bij het 2G-beleid moet u beschikken over:
1. Een geldig vaccinatiebewijs, of
2. Een geldig herstelbewijs

In sommige gevallen dient u daarnaast ook een negatieve PCR-test te tonen, niet ouder dan 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl

GELD-TERUG-GARANTIE
Wij willen dat u ontspannen op vakantie gaat met Mondial Tours. Wanneer u een reis boekt en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert, vanaf 14 dagen voor vertrek, naar kleurcode rood (vanwege Covid-19). * geldig bij nieuwe boekingen per 13.01.2022
Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis kosteloos omboeken naar een andere reisbestemming of vertrekdatum of krijgt u uw reissom gerestitueerd. Ook als u betaald heeft met een voucher.

Lees de volledige voorwaarden van Mondial Tours met betrekking tot het coronabeleid hier.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.