Cultuurreis Noord-Italië
bezoek Brescia en Bergamo en ga op ontdekking rond het Gardameer

Intro

Italië heeft in 2023 volgens jaren oude traditie de steden Brescia en Bergamo uitgeroepen tot Culturele Hoofdsteden welke beide op de lijst van Werelderfgoed UNESCO staan.

Sirmione-aan-het-Gardameer

Sirmione aan het Gardameer

Gedurende een bezoek aan deze twee steden gaat u terug in de tijd naar de Middeleeuwen en de Renaissance. Daarnaast gaat u op verkenning rond het idyllische Gardameer, het grootste meer van Italië. Gelegen te midden van een prachtig bergachtig landschap met schilderachtige stadjes en een tal van bezienswaardigheden, alwaar u heerlijk kunt flaneren langs de oevers van het meer. U maakt kennis met het stadje Lovere, gelegen aan de noordzijde van het Lago d’Iseo. Lago d’Iseo is het kleinste en minst bekende van de Noord-Italiaanse meren en was in de 15e eeuw beroemd als Venetiaanse textielstad. We bezoeken een wijnboerderij in het Franciacorta-gebied, een heuvelachtige en zeer welvarende streek in Noord-Italië, en sinds de vroege jaren ’70 bekend om de productie van mousserende wijnen. Kortom een afwisselende reis door het prachtige Noord-Italië!

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1.  Heenreis
U wordt op de luchthaven van Schiphol verwelkomt door uw reisleid(st)er, gezamenlijk vliegen we van Amsterdam naar Milaan. Na aankomst in Milaan volgt de transfer naar uw hotel aan het Gardameer, waar u 4 nachten gaat verblijven. In het hotel wordt u ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u zich geïnstalleerd heeft op uw kamer kunt u relaxen en van het meer en de omgeving genieten. Diner, overnachting en ontbijt.


Excursies


Accommodatie

U logeert in hotel Caribe***  Brenzone/Gardameer


Reisdata

Reisperiodes:
van 5 tot en met 9 juni 2023
van 19 tot en met 23 september 2023
Reisduur: 5 dagen/4 nachten


Prijzen

Reissom: €1.095 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer €120

Min. aantal deelnemers: 20


Foto's en video

 


Praktische informatie

Wijs op reis
Per bestemming gelden er andere maatregelen wat betreft het coronavirus. Wij adviseren u om daarom goed voorbereid op reis te gaan. Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering kan via onze verzekeringsagent Faber Verzekeringen, uw polis wordt rechtstreeks bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij afgesloten. Wij adviseren u om de voorwaarden, ten aanzien van Covid-19, bij uw verzekeringsmaatschappij na te gaan, het kan zijn dat u hiervoor een aanvullende dekking moet afsluiten.
Tevens adviseren wij u voor vertrek een zelftest te doen.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.