Natuurlijk Namibië
Namibië wacht erop door u ontdekt te worden!

Intro

Namibië is een land van mythen en legenden in de zuidwestelijke hoek van Afrika en nog één van de  weinige plekken op aarde waar de mens de natuur nog in zijn oorspronkelijkheid kan ervaren. De naam Namibië is afgeleid van de Namib woestijn, de oudste woestijn ter wereld. Deze zee van duinen strekt zich uit over 2.000 km. Dit fascinerende land staat bekend om haar prachtige verscheidenheid aan landschappen: de voortdurend in beweging zijnde duinen, de vlakke savannen, zandige droge rivierbeddingen, het hoge centrale plateau en de vlakke Etoshapan: één van de mooiste wildparken in de wereld. Ervaar de stilte in de woestijn, geniet van de kleurenpracht die de zon over het landschap tovert, van de cultuur en de gastvrijheid.

Ervaar de stilte in de woestijn

Windhoek – Sossusvlei – Sesriem Canyon – Swakopmund – Damaraland – Twyfelfontein – Etosha NP

Namibië wacht erop door u ontdekt te worden!

Bekijk hier de uitzending van 3 op Reis over Namibië.

Leestip: het boek “Solitaire – een thuis in de Namibische woestijn’” van Ton van der Lee geeft u al een mooie indruk van het prachtige Namibië.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 01: Heenreis
Intercontinentale vlucht Amsterdam – Windhoek (tussenstop mogelijk). Uw Nederlandse reisleid(st)er zal u op de luchthaven van Amsterdam verwelkomen.

Dag 02: Aankomst Namibië – Windhoek
Na aankomst op de internationale luchthaven van Windhoek wordt u begroet door onze Afrikaans- of Nederlandssprekende chauffeur/gids. Transfer naar uw hotel in de hoofdstad Windhoek, gelegen op ca. 42 km van het vliegveld. In de namiddag maken we een stadstour door de Namibische hoofdstad. Het centrum is een mengeling van Duitse koloniale en, in frisse pasteltinten geschilderde, moderne gebouwen. We brengen een bezoek aan de Evangelisch-Lutherse Christuskirche in Art Nouveau stijl, de tuinen van het parlementsgebouw, het Tintenpalast, alsmede het stadsdeel Klein-Windhoek en het contrasterende stadsdeel Katutura, waar de Bantu-sprekende inwoners wonen. Het postkantoor van Windhoek is in opdracht van de Zuid-Afrikanen ontworpen door een Nederlandse architect. U zult onze oude NS stations er ongetwijfeld in herkennen. Windhoek is met ruim 450.000 inwoners, de grootste stad van het land en het politieke, economische en culturele centrum. De stad ligt op 1650 meter boven de zeespiegel, tussen de Auas bergen in het zuiden, de Eros bergen in het noordoosten en het Khomas Hoogland in het westen. Diner, overnachting en ontbijt: Safari Court Hotel of gelijkwaardig.


Excursies

U kunt optioneel boeken voor de excursies: “Living Desert Tour“ (halve dag): €60 p.p.
 Minimum aantal deelnemers facultatieve excursies: 10


Accommodatie

U verblijft in 11 nachten in een tweepersoonskamer met bad/douche/toilet in de genoemde hotels/lodges of gelijkwaardig ***


Reisdata

Reisperiodes:
van 25 oktober tot en met 7 november 2023
Reisduur:  14 dagen


Prijzen

Reissom: €4.395 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer €375

Minimum aantal deelnemers: 15


Foto's en video


Praktische informatie

Wijs op reis
Per bestemming gelden er andere maatregelen wat betreft het coronavirus. Wij adviseren u om daarom goed voorbereid op reis te gaan. Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering kan via onze verzekeringsagent Faber Verzekeringen, uw polis wordt rechtstreeks bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij afgesloten. Wij adviseren u om de voorwaarden, ten aanzien van Covid-19, bij uw verzekeringsmaatschappij na te gaan, het kan zijn dat u hiervoor een aanvullende dekking moet afsluiten.
Tevens adviseren wij u voor vertrek een zelftest te doen.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.