Per fiets door Noord-Limburg
een 5-daagse ontdekkingstocht

Intro

Haal uw fiets van het slot en ga met uw stalen ros mee op ontdekkingstocht door Noord-Limburg. Mooie fietstochten voeren u door schitterende natuurgebieden, langs prachtige kastelen, eeuwenoude burchten en weelderige landhuizen gelegen aan het water, verscholen in de bossen of middenin een karakteristieke dorpskern. Puur genieten!

U fiets langs prachtige natuur

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1: Aankomst hotel Asteria, Venray
Op eigen gelegenheid reist u naar hotel Asteria**** in Venray,  gelegen aan de rand van de stad aan het bosgebied Boschhuizen, dat onderdeel is van het grotere boscomplex Boshuizerbergen. Het mooiste stukje Limburg en een uitstekende uitvalbasis voor fietsen en wandelen. Venray ligt in het gebied van de Limburgse Peel en National Park de Maasduinen. Als u op tijd aankomt adviseren wij u zeker vanaf het hotel nog een wandeling te maken door dit mooie stukje natuur. U wordt welkom geheten door uw reisleider. Aan het einde van de middag maakt u kennis met uw reisgenoten en zal het programma voor de volgende dag worden toegelicht. Diner, overnachting en ontbijt (2 nachten), Hotel Asteria Venray.

Bereikbaarheid openbaar vervoer: treinstation Venray vervolgens taxi naar hotel Asteria. Op weekdagen tussen kantooruren rijdt er een buurtbus welke stopt bij het hotel.


Excursies

xx


Accommodatie

U verblijft in de volgende hotels:


Reisdata

Reisperiodes:
van 13 tot en met 17 juni 2022 VOLGEBOEKT
van 12 tot en met 16 september 2022

Reisduur:  5 dagen/4 nachten


Prijzen

Reissom: €590 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer: €195

Minimum aantal deelnemers: 20


Foto's en video

foto’s: copyright Limburg Marketing


Corona

Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met Mondial Tours
Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

Per bestemming gelden verschillende maatregelen met betrekking tot Covid-19. In steeds meer landen geldt inmiddels een 2G-beleid. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn. Ook geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin.

Bij het 2G-beleid moet u beschikken over:
1. Een geldig vaccinatiebewijs, of
2. Een geldig herstelbewijs

In sommige gevallen dient u daarnaast ook een negatieve PCR-test te tonen, niet ouder dan 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl

GELD-TERUG-GARANTIE
Wij willen dat u ontspannen op vakantie gaat met Mondial Tours. Wanneer u een reis boekt en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert, vanaf 14 dagen voor vertrek, naar kleurcode rood (vanwege Covid-19). * geldig bij nieuwe boekingen per 13.01.2022
Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis kosteloos omboeken naar een andere reisbestemming of vertrekdatum of krijgt u uw reissom gerestitueerd. Ook als u betaald heeft met een voucher.

Lees de volledige voorwaarden van Mondial Tours met betrekking tot het coronabeleid hier.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.