Slovenië, Kroatië en Montenegro
adembenemende natuurschoon en historische stadjes

Intro

Ontdek adembenemend natuurschoon en historische stadjes tijdens een fantastisch avontuur naar de drie voormalige Joegoslavische landen: Slovenië, Kroatië en Montenegro. Kom tot rust aan het prachtige meer van Bled, met vrije tijd voor een boottocht naar de romantische kerk op het eiland, maak een charmante treinreis naar de magische Postojna-grotten en vaar naar het eiland Hvar aan de Dalmatische kust. Bezoek de hoofdsteden van Slovenië en Kroatië tijdens rondleidingen door het mooie Ljubljana en het historische Zagreb. Geniet ook van de interessante excursie in de goed bewaard gebleven ommuurde stad Dubrovnik, bij velen bekend als King’s Landing uit Game of Thrones. Tot slot bewonderen we de prachtige baai van Kotor met een bezoek aan de Montenegrijnse stad Kotor en een cruise naar Our Lady of the Rocks.

Split

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1 – Utrecht – Stuttgart
In de loop van de ochtend ontmoet u uw Nederlandssprekende tourleader op het station van Utrecht. Vervolgens reist u per ICE naar Stuttgart met overstap in Keulen. Vertrek Utrecht rond 11.00 uur en aankomst Stuttgart rond 16.00 uur. Bij aankomst wordt u naar uw 4* hotel gebracht in Stuttgart, waar u 1 nacht verblijft. In de avond kunt u genieten van het diner.
verzorging: diner


Excursies


Accommodatie

U overnacht in de volgende hotels of gelijkwaardig.


Reisdata

Reisdatum: van 21 september tot en met 3 oktober 2024
Reisduur: 13 dagen/12 nachten


Prijzen

Reissom: € 5.798 per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
Toeslag éénpersoonskamer: € 2.079
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Het minimum aantal deelnemers is 15 personen.
Het maximaal aantal deelnemers is ca. 25 personen.


Foto's en video


Praktische informatie

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen
Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl

Tijdens deze reis wordt er regelmatig gelopen. U dient dus goed ter been te zijn. Heuvelachtig terrein, langere afstanden lopen en langere periodes staan is geen probleem voor u.

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Tijdens deze reis wordt er regelmatig gelopen. U dient dus goed ter been te zijn. Heuvelachtig terrein, langere afstanden lopen en langere periodes staan is geen probleem voor u.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.