Kerstcruise over de romantische Rijn
Welkom aan boord van de George Eliot, uw luxe 5-sterren hotelschip. Dat wordt vorstelijk genieten!

Intro

Welkom aan boord van de George Eliot, uw luxe 5-sterren hotelschip. Dat wordt vorstelijk genieten deze week tijdens de prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. Uw Kerstcruise begint en eindigt in Rotterdam. Geniet van prachtige verlichte parels langs de Rijn zoals Düsseldorf, Keulen, Bonn en Koblenz. Speciaal voor onze passagiers organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici in de St. Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise. Vier met ons de feestdagen aan boord van de George Eliot!

Een kerst om nooit te vergeten!

Een kerst om nooit te vergeten!

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor metplusopreis en Friendship Cruises passagiers.
• Nederlandse boordtaal
• Nederlandssprekende Friendship Cruises cruiseleaders
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Exclusief Kerstconcert op 1e Kerstdag in Koblenz – speciaal voor u!
Het belooft een bijzondere Kerst te worden
Traditiegetrouw organiseren wij een Kerstconcert in Koblenz op 1Kerstdag. Samen vieren we Kerst. Massaal zingen we met elkaar de bekende kerstliederen. Omlijst met een mooi muzikaal programma met medewerking van talentvolle musici. De majestueuze klanken van het orgel laten zich combineren met de gouden klanken van de trompet. Wij bieden onze Kerstcruise passagiers op de Romantische Rijn dit Kerstconcert exclusief aan.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Friendship Cruises


Reisprogramma

Dag 1 – Rotterdam – Düsseldorf
Uw prachtige cruise begint in Rotterdam. De inscheping staat gepland om ca. 15.00 uur. U reist op eigen gelegenheid of per taxiservice naar de kade in Rotterdam. De George Eliot gooit haar trossen los en vaart richting Düsseldorf. Aan boord wordt u welkom geheten met een heerlijk welkomstdiner, een goed begin van uw cruise!

Dag 2 – Düsseldorf
Deze ochtend kunt u heerlijk ontspannen en genieten van alle faciliteiten aan boord en de mooie panorama’s die aan u voorbij trekken. Terwijl de landschappen aan u voorbij glijden geniet u van het prachtige uitzicht. Tijdens de lunch meert uw hotelschip af in Düsseldorf. Na de lunch kunt u van boord voor de middagexcursie Kerstwandeling Düsseldorf of u kunt op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de Kerstmarkten. Het centrum wordt gezien als het kloppend hart van Düsseldorf. Na terugkomst aan boord wacht u een heerlijk diner. Uw hotelschip ligt ook vanavond nog in Düsseldorf en biedt u de gelegenheid om na het diner, de stad nog verder te ontdekken.
Middagexcursie Kerstwandeling Düsseldorf € 30,- p.p.


Excursies

Een riviercruise is de meest comfortabele manier om nieuwe landen, culturen en mensen te leren kennen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Van stadswandelingen door indrukwekkende hoofdsteden tot bezoeken aan pittoreske historische dorpjes of boeiende musea, ontdekkingstochten in de natuur en culinaire verrassingen uit de regio, elk uitstapje is uniek en onvergetelijk! De belevenis is elke dag weer anders. Ervaren lokale gidsen nemen u maar al te graag mee en delen vol oprecht enthousiasme hun grenzeloze kennis van de streek. Zo proeft u de sfeer en cultuur in optima forma. Hieronder vindt u een overzicht van de excursies die u kunt maken tijdens deze cruise, en hoe u deze kunt boeken.


Accommodatie

Welkom aan boord van uw hotelschip George Eliot

Uw hotelschip George Eliot

Uw hotelschip George Eliot

U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. In de sfeervolle panoramasalon kunt u heerlijk ontspannen. Het restaurant bevindt zich op het Rubindek. Laat u in de watten leggen bij de kapper of geniet van een sauna. Geniet vanuit de salon of de bistro bar van alle uitzichten die aan u voorbij glijden.


Reisdata

Reisperiode: van 21 tot en met 27 december 2023
Reisduur: 7 dagen/6 nachten


Prijzen

Reissom: vanaf €998 per persoon

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. C-cabine Economy (15 m²), Smaragddek.


Foto's en video


Praktische informatie

Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.
Voor de meest actuele informatie en regels ter plaatse verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


    Contactformulier

    De heerMevrouw

    Stel hier uw vraag

    *verplichte velden


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.