Hollandcruise: Zeeland en Nationale Parken
Een week genieten in eigen land. Met bezoek aan o.a. Willemstad, Vlissingen, Veere, Dordrecht en Amsterdam.

Intro

Wat is er nu fijner dan een week genieten in eigen land?
Welkom aan boord van 4-sterren luxe hotelschip Leonora. U wordt bij de inscheping in Lemmer van harte welkom geheten. Vanaf het eerste moment geniet u van de vaarvakantie. Zodra we de trossen los gegooid hebben steken we het IJsselmeer over waarna we via het Amsterdam Rijnkanaal koers zetten naar het vestingstadje Willemstad. Dan komt het Nationale Park de Oosterschelde in beeld. Via het Veerse Meer vaart u naar Vlissingen, de stad van Michiel de Ruyter. Vergeet uw fototoestel niet voor de wandeling door het nostalgische Veere. De historische Statenstad Dordrecht ontdekt u tijdens een interessante excursie. Tot slot wacht u een grachtentour door Amsterdam met z’n prachtige patriciërs huizen. In Lemmer ontscheept u op de laatste dag en neemt u afscheid van de Leonora, de bemanning en uw reisgezelschap.

Veere

Veere

• Nederlandse boordtaal
• Eigen Friendship Cruises cruiseleaders
• Nederlandssprekende gidsen tijdens uw excursies
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Meer bedenktijd nodig? Neem een vrijblijvende optie! Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis.

Deze cruise wordt georganiseerd en uitgevoerd door Friendship Cruises


Reisprogramma

Dag 1: Lemmer – Huizen
Dag 2: Huizen – Willemstad
Dag 3: Willemstad – Vlissingen
Dag 4: Vlissingen – Veere – Bruinisse
Dag 5: Bruinisse – Dordrecht
Dag 6: Dordrecht – Amsterdam – Lelystad
Dag 7: Lelystad – Lemmer


Excursies

Een riviercruise is de meest comfortabele manier om nieuwe landen, culturen en mensen te leren kennen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Van stadswandelingen door indrukwekkende hoofdsteden tot bezoeken aan pittoreske historische dorpjes of boeiende musea, ontdekkingstochten in de natuur en culinaire verrassingen uit de regio, elk uitstapje is uniek en onvergetelijk! De belevenis is elke dag weer anders. Ervaren lokale gidsen nemen u maar al te graag mee en delen vol oprecht enthousiasme hun grenzeloze kennis van de streek. Zo proeft u de sfeer en cultuur in optima forma. Hieronder vindt u een overzicht van de excursies die u kunt maken tijdens deze cruise, en hoe u deze kunt boeken.

Bij reservering kunt u een keuze maken uit maar liefst 6 interessante excursies. Deze excursies boekt u los en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de excursies, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.


Accommodatie

Riviercruiseschip Leonora, 4-sterren superior
Zodra u aan boord stapt van het moderne hotelschip Leonora, ervaart u de gastvrije sfeer en de uitstekende service. U wordt volledig in de watten gelegd door het professionele team van bemanningsleden. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken tijdens uw luxe riviercruise. De cabines van het schip Leonora zijn grotendeels uitgerust met Franse balkons die een fantastisch uitzicht bieden over de prachtige passerende rivierlandschappen. In het panoramarestaurant worden u drie keer per dag culinaire lekkernijen geserveerd. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord van riviercruiseschip Leonora maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!


Reisdata

Reisperiode: van 13 tot en met 19 juli 2021
Reisduur: 7 dagen/6 nachten


Prijzen

De basisreissom is € 898 per persoon, gebaseerd op een 2-pers. C-cabine Economy (16 m²), Hoofddek.


Foto's en video


Corona

1. Wij werken deze zomer met een inschepingsprocedure welke bestaat uit twee mogelijkheden:
a. Het kunnen aantonen van een negatieve PCR-test
b. Het kunnen aantonen van volledige vaccinatie (dan is een test dus niet nodig)
2. We gaan op reis volgens de dan geldende RIVM Maatregelen en zorgen op die manier altijd voor een veilige en vertrouwde omgeving voor u. Ontspannen genieten tijdens uw luxe vaarvakantie, daar gaat het om! 50 jaar ervaring met riviercruises leert ons hoe we moeten omgaan met de coronamaatregelen. Veel (on)zichtbare maatregelen zijn door ons doorgevoerd:
– Bij terugkomst aan boord handen desinfecteren
– Meerdere keren per dag worden alle openbare ruimtes (incl. trap- en armleuningen, deurkrukken, liften etc.) gedesinfecteerd
– De badkamer in uw kamer wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en gedesinfecteerd door dezelfde medewerker
– Terwijl u aan boord gaat en welkom wordt geheten bij de receptie, wordt uw koffer gedesinfecteerd en naar uw kamer gebracht
– De sleuteloverhandiging bij de receptie is coronaproof
– De bestelde drankjes worden door de kelner persoonlijk bij u aan tafel geserveerd
– Dagelijks wordt uw lichaamstemperatuur gescand
3. Boek zonder zorgen: bij annulering door Friendship Cruises van uw cruise vanwege corona geen voucher, maar geld terug! Als uw reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang vindt, krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening.

 


    Contactformulier

    De heerMevrouw

    Stel hier uw vraag

    *verplichte velden


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.