Fietssafari Limburgse Big Five
6-daagse fietssafari
door vijf schitterende natuurgebieden in Limburg.

Intro

Tijdens deze reis over prachtige wandel- en fietspaden door Midden-Limburg gaat u op safari in de Limburgse ‘Big Five’: vijf schitterende natuurgebieden in het hart van Limburg. Terrassenlandschappen, hoogveengebieden, oude maasarmen, metershoge zandduinen en prachtige beekvalleien. Elk gebied heeft zijn eigen unieke kenmerken en sommige zijn zelfs grensoverschrijdend. Bezoek bijvoorbeeld onderweg het Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert of de Abdijkerk in Thorn. Verder kunt u cultuur snuiven en winkelen in één van de nabijgelegen steden. Met de Limburg Card, een kortingskaart, profiteert u van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken.  Maak kennis met streekproducten zoals Livar vlees, Gelukslikeur, Gagelbier, Knapkook, Zoervleis en uiteraard niet te vergeten de Limburgse vlaai, kortom: Puur Genieten!!

Het streekproduct Gagelbier

Het streekproduct Gagelbier

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1.  Aankomst Vlodrop
Op eigen gelegenheid reist u naar het Boshotel in Vlodrop waar u welkom wordt geheten door uw reisleider. U kunt zich 2 nachten onderdompelen in de luxe van een 4-sterren hotel midden in het prachtige Nationaal Park “De Meinweg”, een groene oase van rust. Het is zeer zeker de moeite waard een wandeling te maken in het park. Zeker later op de dag/vroege avond bestaat de kans dat u wilde zwijnen of reeën tegenkomt. Aan het einde van de middag maakt u kennis met uw reisgenoten en zal het programma voor de volgende dag worden toegelicht.
Diner, overnachting en ontbijt.

Bereikbaarheid openbaar vervoer. Wanneer u met het openbaar vervoer reist, raden wij u aan om vanaf station Roermond een taxi te nemen naar het Boshotel. Dit wegens de grote loopafstand vanuit de dichtstbijzijnde bushalte naar het hotel (ca 2 km).


Excursies


Accommodatie

U overnacht in de volgende of gelijkwaardige, kleinschalige hotels:


Reisdata

Reisperiode:
van 4 tot en met 9 september 2021 VOLGEBOEKT
van 18 tot en met 23 september 2021 GEGARANDEERD VERTREK
Reisduur: 6 dagen/5 nachten


Prijzen

Reissom: €665 per persoon op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer: €150

Min. aantal deelnemers: 20
Max. aantal deelnemers: 24


Foto's en video


Corona

Plus en Mondial Tours Nederland BV volgen het nieuws en houden ook de berichtgeving van het ministerie van Buitenlandse Zaken nauw in de gaten.

Boek nú uw vakantie voor 2021 met de zekerheid van gratis annuleren!

Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met Plus/Mondial Tours.
Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

Welke zekerheden geeft Plus/Mondial Tours u bij een boeking?
Gratis annuleren.
U boekt nu een reis voor 2021 en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert,
vanaf 14 dagen voor vertrek, naar code oranje/rood. *   geldig bij nieuwe boekingen per 15.10.2020
Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis gratis omboeken naar een andere reisbestemming, kunt u kiezen voor een reisvoucher of krijgt u gewoon uw geld terug!

U heeft één van onze pakketreizen inclusief vervoer geboekt en het actuele reisadvies van uw bestemming gaat naar oranje/rood, terwijl u er bent?
Dat is een hele vervelende situatie. Wanneer u op reis bent met Plus/Mondial Tours reist er altijd een Nederlands sprekende reisleidster met u mee. En dat is wél zo fijn! Want in samenspraak gaat uw reisleidster met het hoofdkantoor van Mondial Tours voor u aan de slag. Bij deze  buitengewone omstandigheid zullen wij u zo snel als mogelijk een veilige terugreis verzekeren.

Veilig reizen.
Wij informeren u tijdig over alle hygiënevoorschriften die er gelden voor zowel onderweg als op uw bestemming. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben nieuwe speciale filters in gebruik voor luchtverversing. Gedetailleerde informatie vindt u op de homepage van de betreffende luchtvaartmaatschappij.
Reist u per touringcar, ook dan reizen wij met inachtneming van de dan geldende richtlijnen.

Nog meer zekerheid
Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mondial Tours werkt samen met de Europeesche Verzekeringsmaatschappij.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.