Metropool Dubai
Kunst, cultuur en architectuur

Intro

Op weinig plaatsen botsen tegenstellingen zo abrupt als in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) met zijn metropolen Dubai en Abu Dhabi. Dubai, één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, staat bekend om de torenhoge wolkenkrabbers, de grootste winkelcentra ter wereld, de luxe hotels, dure auto’s en het strand. Tijdens deze reis maakt u kennis met het moderne Dubai en brengt u ook een bezoek aan de Wereldtentoonstelling Expo 2020.

Expo 2020

Expo 2020

Gerenommeerde kunstfestivals zoals Art Dubai en het nieuwe Louvre in Abu Dhabi zijn beide een belangrijke bestemming geworden voor kunst- en cultuurliefhebbers. CONNECTING MINDS – CREATING THE FUTURE is het motto van de Wereldtentoonstelling Expo 2020, misschien wel het meest spraakmakende evenement ter wereld naast de Olympische Spelen. Het beursterrein, dat zich op de grens van de Emiraten Dubai en Abu Dhabi bevindt, heeft een oppervlakte van 483 hectare. Meer dan 200 landen met ieder zijn eigen paviljoen zullen deelnemen waaronder Nederland met thema “Verbinding tussen water, energie en voedsel”. Het Nederlandse paviljoen is geen gebouw in traditionele zin maar een biotoop met een intense zintuigelijke ervaring. Geniet van meeslepende culturele ervaringen en ontdek wat elk land uniek maakt terwijl u de paviljoens verkent.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1:  Heenvlucht Dubai
Intercontinentale vlucht van Amsterdam naar Dubai met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij. Nadat u door de lokale gids bent begroet volgt transfer naar uw hotel waar u 6 nachten gaat verblijven. Overnachting en ontbijt Wyndham Dubai Marina**** of gelijkwaardig

Dag 2: “Dubai, de moderne metropool”
Dubai is één van de Verenigde Arabische Emiraten en een toeristische bestemming die steeds populairder wordt. De stad heeft van alles te bieden: van traditionele Arabische markten en cultuur tot hypermoderne architectuur en enorme winkelcentra. Dit, in combinatie met een prachtig hotel, goede restaurants, brede witte stranden en warm zeewater, is “The place to go and to be”!


Excursies

U kunt optioneel boeken voor de volgende excursies:


Accommodatie

Wyndham Dubai Marina****, luxe hotel met adembenemend uitzicht op de Arabische Zee en Dubai Marina.  Het strand is gelegen op 7 minuten loopafstand. De accommodatie biedt een gratis shuttleservice naar JNB (Jumeirah Beach Residence) strand/waterfront


Reisdata

Reisperiode: van 17 tot en met 24 februari (vroeg in de ochtend) 2022
op basis van het aantal personen heeft deze reis een gegarandeerd vertrek
Reisduur: 7 dagen/6 nachten

Minimum aantal deelnemers: 15


Prijzen

Reissom: €1.775,00* p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag tweepersoonskamer voor alleengebruik €450,00

*prijs onder voorbehoud van wisselkoers, vliegtarief/luchtvaartmaatschappij en beschikbaarheid hotel voor aangegeven reisperiode.


Foto's en video


Corona

Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met Mondial Tours en metplusopreis
Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

Welke zekerheden geeft Mondial Tours u bij een boeking?
Kosteloos omboeken. U boekt nu een reis en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert,
vanaf 14 dagen voor vertrek, naar code oranje/rood (vanwege Covid-19). *  geldig bij nieuwe boekingen per 01.10.2021. Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis kosteloos omboeken naar een andere reisbestemming of vertrekdatum.

U heeft één van onze pakketreizen inclusief vervoer geboekt en het actuele reisadvies van uw bestemming gaat naar oranje/rood, terwijl u er bent?

Dat is een hele vervelende situatie. Wanneer u op reis bent met Mondial Tours reist er altijd een Nederlands sprekende reisleid(st)er met u mee. En dat is wél zo fijn! Want in samenspraak gaat uw reisleiding met het hoofdkantoor van Mondial Tours voor u aan de slag. Bij deze  buitengewone omstandigheid zullen wij u zo snel als mogelijk een veilige terugreis verzekeren.

Veilig reizen
Wij informeren u tijdig over alle hygiënevoorschriften die er gelden voor zowel onderweg als op uw bestemming. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben nieuwe speciale filters in gebruik voor luchtverversing. Gedetailleerde informatie vindt u op de homepage van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Reist u per touringcar, ook dan reizen wij met inachtneming van de dan geldende richtlijnen.

Nog meer zekerheid
Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Mondial Tours werkt samen met de Europeesche Verzekeringsmaatschappij. U kunt op het boekingsformulier aangeven of u voor uw vakantie een reis- en/of annuleringsverzekering wilt afsluiten. Dan gaan wij dit voor u regelen. Klik hier voor meer informatie over deze verzekeringen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.