De mooiste Noorse Fjorden
van Zuid-Noorwegen. Noorwegen, hét land van de ongerepte natuur!

Intro

Boek nu met een gerust hart!
Wordt de cruise door Rivages du Monde geannuleerd? Dan kunt u of omboeken naar een andere cruise/datum of u krijgt uw geld terug.
Wilt u zelf de cruise annuleren en u heeft via Rivages du Monde een verzekering afgesloten? Dan dekt deze verzekering de gevolgen van pandemieën (zoals Covid19).

Tijdens deze cruise zetten we koers naar Noorwegen, hét land van de ongerepte natuur! We varen langs de mooiste zuidelijke fjorden, waar de indrukwekkende landschappen en kusten elkaar opvolgen. De lente is het ideale moment om het natuurspektakel en de watervallen te ontdekken van de majestueuze Geirangerfjord, die diep in het land snijdt en waar in de verte het ijs van de gletsjers te zien is. Meer naar het zuiden staat het dorpje Flåm bekend om zijn kleurrijke huizen en zijn duizelingwekkende tandradbaan. In dit land in harmonie met de natuur contrasteert de eeuwige sneeuw met de velden vol bloemen.

Bergen, de toegangspoort tot de fjordenregio, lijkt zo uit een prentenboek te komen met zijn diepblauwe zee, zijn donkergroene bossen en de vuurrode kleur van de houten gebouwen. In Stavanger maakt u kennis met de bijzonder geavanceerde petroleumindustrie, waarop de rijkdom van het land gebouwd is. En tussen deze twee regionale hoofdsteden zijn de landschappen zo adembenemend mooi dat ze voor iedereen aan boord onvergetelijke herinneringen zullen nalaten.

De fjorden van Zuid-Noorwegen

De fjorden van Zuid-Noorwegen

Voordrachtgever aan boord
Jackie Van Goethem behaalde in 1969 aan de Universiteit Gent zijn titel van doctor in de zoölogische wetenschappen. Zijn loopbaan in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen telt meer dan 42 jaar, waarvan bijna 30 jaar als hoofd van het departement ongewervelden en 20 jaar als plaatsvervangend directeur. Jackie is een fervent natuurexplorator en wereldreiziger. Hij is eveneens auteur of coauteur van 200 publicaties over biodiversiteit.

Deze cruise wordt georganiseerd en uitgevoerd door technische organisatie Rivages du Monde.


Reisprogramma

Dag 1 • Nederland –  Zeebrugge (België)
Transfer per luxe touringcar vanuit Nederland naar de haven van Zeebrugge. Inscheping en toewijzing van uw kajuit aan boord van de World Explorer. Diner aan boord.

Dag 2 • Op zee
Maak gebruik van deze dag op zee om deel te nemen aan de vele activiteiten aan boord. Ontbijt, lunch en diner aan boord.


Excursies

U kunt voor deze cruise een aantal optionele excursies boeken. Excursies in dezelfde aanleghaven zijn niet combineerbaar.

Moeilijkheidsgraad van de excursies:
makkelijk: *
gemiddeld: **
moeilijk: ***


Accommodatie

Welkom op de World Explorer!
Een schip op mensenmaat … Luxueus, modern, ecologisch en gezellig


Reisdata

Reisperiode: van 29 mei tot en met 5 juni 2022
Reisduur: 8 dagen/7 nachten


Prijzen

Boek nu met een gerust hart!
Wordt de cruise door Rivages du Monde geannuleerd? Dan kunt u of omboeken naar een andere cruise/datum of u krijgt uw geld terug.
Wilt u zelf de cruise annuleren en u heeft via Rivages du Monde een verzekering afgesloten? Dan dekt deze verzekering de gevolgen van pandemieën (zoals Covid19).

Prijzen per persoon in €

CATEGORIEKAJUITENDEKBEZETTINGPRIJS
1Expedition kajuit met raam32€3.080
2Deluxe kajuit met panoramisch uitzicht52€3.620
3Deluxe kajuit met panoramisch uitzicht62€3.980
4Deluxe kajuit met balkon52€4.710
5Deluxe kajuit met balkon62€5.070
6Junior Suite met balkon62€5.430
7Navigator Suite met terras5 en 62€6.520
8VIP Suite met terras52€7.600
9Explorer Suite met terras5 en 62€7.970

Toeslag 2-persoonskajuit voor alleengebruik voor categorieën 1 tot 5: 80%.
Alleengebruik voor de categorieën 6 tot 9 is op aanvraag


Foto's en video


Corona

Belangrijke informatie omtrent de bescherming van de gezondheid van onze passagiers en onze bemanning. Klik hier


    Contactformulier

    De heerMevrouw

    Stel hier uw vraag

    *verplichte velden


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.