Cruise over de Douro
Porto, De Dourovallei en Salamanca
Een 8-daagse riviercruise door de Dourovallei - één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Ontdek ook de historische steden Porto, Vila Réal, Lamego en Guimaraes.

Intro

PORTO – REGUA – VEGA DE TERON – BARCA D’ALVA – FERRADOSA – PINHAO – PORTO

Uw vaarroute cruise Douro

Uw vaarroute cruise Douro

Laat u meeslepen door de charme van de mediterrane landen onder de warme zon, met hun waardevolle overblijfselen. Terwijl u van Portugal naar Spanje reist, zal u Porto bezoeken, een levendige en fascinerende stad waar u haar beroemde wijn kan proeven, of Guimaraes, die beschouwd wordt als de bakermat van Portugal en die doordrongen is van een opmerkelijke geschiedenis die haar vandaag nog al haar charme geeft. Originaliteit en authenticiteit begeleiden u tijdens deze reis door het unieke landschap van de Douro, maar ook door steden met harmonieus en goed bewaard gebleven erfgoed zoals Lamego, Salamanca of Vila Real.

Landschappelijk, authentiek en cultureel is deze cruise een voltreffer!

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door CroisiEurope

Reisprogramma

Dag 1 : PORTO
Vlucht van Amsterdam naar Porto. Inscheping om 17.00 uur. U wordt naar uw cabine gebracht. Daarna is er een welkomstborrel met het voorstellen van de bemanning in de salon en diner aan boord. ’s Avonds is er een facultatieve excursie – met touringcar door het verlichte Porto, Porto by night.


Excursies

U kunt onderstaande optionele excursies boeken:


Accommodatie

Welkom aan boord van uw hotelschip MS Miguel Torga*****, geniet vanuit uw kajuit of de gezellige salon van het schilderachtige decor van de Douro. De MS Miguel Torga vaart op de Douro.

De comfortabele buitenkajuiten zijn verdeeld over 3 dekken. Op het Tussendek en Bovendek heeft u een Frans Balkon, de kajuiten op het Hoofddek hebben 2 grotere ramen, welke niet geopend kunnen worden. Alle cabines beschikken over douche/toilet, wifi, handdoeken, individueel te regelen airconditioning, haardroger, TV, kluisje en radio. Het schip heeft een restaurant met bar, een ruime foyer, bibliotheek, lift, receptie, winkel en een groot Zonnedek met ligstoelen.
In het sfeervolle restaurant begint uw dag met een heerlijk, ruim gesorteerd ontbijtbuffet. De lunch en het diner zijn uit de internationale keuken. Laat u verwennen en geniet van deze unieke cruise. De bemanning en ons team zullen er steeds voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt!


Reisdata

Reisperiode: van 26 juli t/m 2 augustus 2021
Reisduur: 8 dagen/7 nachten


Prijzen

Veeg naar rechts voor meer informatie
DekCRUISE-ONLY prijs p.p./o.b.v. 2 personen
Benedendek€1.369
Tussendek€1.544
Bovendek€1.569
toeslag Suite€200
Toeslag alleengaande in 2-pers. cabine€620
Vervoer prijs p.p.
Prijs p.p. transfers luchthaven-schip-luchthaven€49
Prijs p.p. KLM vluchten incl. luchthavenbelasting en bagage€329

Foto's en video


Corona

Wij begrijpen dat de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus vragen bij u oproepen. CroisiEurope en metplusopreis volgen uiteraard dagelijks het nieuws en houden wij daarnaast ook de berichtgeving van het ministerie van Buitenlandse Zaken nauw in de gaten.

Lees hier meer informatie over veiligheid aan boord:
veiligheidsmaatregelen mbt corona aan boord van de schepen van CroisiEurope


    Contactformulier

    De heerMevrouw

    Stel hier uw vraag

    *verplichte velden


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.