Cruise langs de Canarische Eilanden
de zachte streling
van de eeuwige lente

Intro

De Canarische Eilanden: een rijke biosfeer
De troeven van deze route?
Een prachtige route waarbij we zes eilanden van de archipel kunnen ontdekken in een bijzonder mild klimaat!
Sterke contrasten maken elk van de eilanden uniek. Op Tenerife en Gran Canaria voeren de bloementuinen de reizigers mee naar een frisse en geurige dimensie. La Gomera en La Palma bieden dan weer een weelderige vegetatie die doet denken aan een tropisch oerwoud, een echte oase van rust. Op Lanzarote met zijn ongeëvenaarde steile en imposante grijze kliffen krijgen we een indruk van duizelingwekkende uitgestrektheid en onbegrensde schoonheid. Fuerteventura, het eerste eiland van de archipel dat uit de diepten van de oceaan is verrezen, vormt met zijn grote vlakten een uniek panorama in Europa.

Hoogtepunten van deze cruise
• Zwarte zandstranden, weelderige bossen en steile kliffen, woeste inhammen en uitgestrekte duinen, pittoreske koloniale dorpjes en bruisende steden… De contrasten zorgen voor een verrassend uitzicht!
• De nationale parken van Teide (Tenerife), Garajonay (La Gomera) en Timanfaya (Lanzarote)
• Een perfecte balans tussen rust en avontuur

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door CroisiEurope


Reisprogramma

DAG 1: Brussel – Arrecife (Lanzarote)
We vliegen van Brussel naar Arrecife waar we in de namiddag aan boord gaan van ons schip, de MV La Belle des Océans. Na de inscheping en een welkomstdrankje wordt de crew voorgesteld. Diner en geanimeerde avond aan boord.

DAG 2: Arrecife
Lanzarote is een van de meest originele eilanden van de Canarische eilandengroep, met  fascinerende zwarte lavalandschappen die worden afgewisseld door groene oases en bouwland en een streepje intens blauw hier en daar. De rust en stilte nodigen ons uit om de stress even helemaal los te laten en te genieten van de zonnige dagen. In de voormiddag bezoeken we het Nationaal Park Timanfaya, een landschap dat bestaat uit kraters en lavagangen die dateren van de grote vulkaanuitbarstingen 270 jaar geleden. Maanlandschappen op de Vuurbergen, geothermische demonstraties op Islote de Hilario, zoutkraters in Janubio zonder de wijnteeltregio van La Geria te vergeten, het zijn zoveel niet te missen plekken. Degustatie van Canarische wijnen en kazen in een van de oudste bodega’s van het eiland. In de namiddag treden we in de voetsporen van César Manrique, de grootste kunstenaar van de Canarische Eilanden. Hij is bekend als schilder, architect, bouwadviseur en beeldhouwer maar ook als milieuactivist die alle aspecten van de moderne bouwmethodes verafschuwde. Onze tocht brengt ons naar de grot Jameos del Agua, de Mirador del Rio, een kunstwerk op de rand van een klif met spectaculair panorama over de eilanden, en zijn huis, voor de helft verzonken in vulkanische lavabellen die in wit en zwart zijn geschilderd. Aperitief op het zonnedek, diner en animatieavond aan boord. Nachtelijke vaartocht naar Fuerteventura.


Excursies

Alle excursies zijn inbegrepen.


Accommodatie

Welkom aan boord van La Belle des Océans

La Belle des Oceans. Welkom aan boord!

La Belle des Oceans. Welkom aan boord!

Dit prestigieuze offshoreschip heeft over de wereldzeeën gereisd en zijn lange en majestueuze silhouet op de verre horizonten getekend. Als een van de vlaggenschepen van de vloot van CroisiEurope maakt de MV La Belle des Océans het mogelijk om onder optimale omstandigheden originele routes te ontdekken en droombestemmingen te bezoeken. Dit elegante schip met 5 ankers op menselijke schaal is 103 meter lang en 15 meter breed en heeft 7 dekken. Het biedt plaats aan 130 passagiers in 65 prachtige kajuiten en suites, allemaal met buitenzicht.


Reisdata

Reisperiode: van 2 tot en met 9 december 2023
Reisduur: 8 dagen/7 nachten

Gegarandeerd vertrek vanaf 30 personen.


Prijzen

type kajuitdekprijs p.p. o.b.v. 2 personenprijs o.b.v. 1 persoon
Horizon-kajuit met 2 raampjesdek 3€ 3.379€ 4.540
Horizon-kajuit met panoramisch raamdek 4€ 3.779€ 5.179
Horizon-kajuit met panoramisch raamdek 5€ 4.179€ 5.759
Panorama-suitedek 6€ 4.610€ 8.179
Riviera-suitedek 6€ 5.079x
Ocean-suitedek 6€ 5.379x

Foto's en video


Praktische informatie


    Contactformulier

    De heerMevrouw

    Stel hier uw vraag

    *verplichte velden


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.