Uniek West-Canada
met 2-daagse treinreis aan boord van de Rocky Mountaineer

Intro

Ervaar het prachtige West-Canada! Vanuit Vancouver reist u via Sun Peaks en het prachtige Wells Gray Park naar Jasper, gelegen in de Rocky Mountains. Via de beroemde Icefields Parkway en een stop bij de Athabasca Gletsjer reist u naar het gezellige Banff. Hier begint uw 2-daagse trein avontuur naar Vancouver aan boord van de Rocky Mountaineer. Geniet van een prachtig uitzicht op het continue wisselende landschap en laat u verwennen met maaltijden en dranken. Op Vancouver Island verblijft u in Victoria en in Campbell River, waar u grote kans heeft om beren of orka’s te spotten. Per ferry keert u terug naar het vaste land voor de laatste nachten in het gezellige Whistler.

Welkom aan boord van de Rocky-Moutaineer

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento treinreizen


Reisprogramma

Dag 1 – Amsterdam-Vancouver
Eind van de ochtend verzamelen op de luchthaven Schiphol. In de middag vertrekt uw KLM-vlucht richting Vancouver. Na aankomst in Vancouver haalt u de bagage op en gaat door de security. In de aankomsthal wordt u opgewacht door de Nederlandssprekende gids voor de transfer naar uw hotel. U verblijft in het 3-sterren hotel Holiday Inn & Suites Downtown Vancouver of gelijkwaardig. De rest van de middag en avond zijn ter vrije besteding, zodat u kunt aclamatiseren. Diner op eigen gelegenheid. Overnachting Vancouver.

Dag 2 – Vancouver
Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt u een stadstour door Vancouver: bezoek Chinatown en het historische Gastown of het oude Vancouver, Canada Place en de Waterfront. De tour gaat verder door Stanley Park met een stop bij de beroemde totempalen. U rijdt over Granville Island, bekend om de vele kunstenaarsstudio’s, boetieks en de openbare markt. De middag is ter vrije besteding, zodat u op eigen gelegenheid de stad verder kunt verkennen. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Vancouver.


Excursies


Accommodatie

Treininformatie

Rocky Mountaineer Canada
Een treinreis met de Rocky Mountaineer in West-Canada is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten, langs diepe ravijnen en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen.


Reisdata

Reisperiode:  van 15 tot en met 30 juni 2023
Reisduur:  16 dagen


Prijzen

Reissom: €7.498 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer €1.798
Toeslag GoldLeaf Service Rocky Mountaineer: €698 p.p.

Minimum/maximum aantal deelnemers: 20/25


Foto's en video


Corona

Reizen met Covid
Er kan weer volop gereisd worden
Nu 85% van de Nederlanders volledig is gevaccineerd en er ook volop boosterprikken gezet zijn kunnen we gelukkig volop blijven reizen. Momenteel zijn de volgende spelregels van toepassing:

Vaccinatie- of herstelbewijs verplicht wanneer u aan boord stapt van één van onze treinen. Voor het overgrote deel van onze treinen geldt dat u alleen aan boord mag indien u beschikt over een Corona vaccinatie- of herstelbewijs. De treinmaatschappij kan om uw internationale vaccinatiebewijs vragen of uw QR-code. Tevens kan een aanvullende negatieve PCR- of antigeentest van toepassing zijn.

Op dit moment zijn in veel landen de regels versoepeld. Dat betekent dat er geen tot weinig beperkingen zijn ter plaatse. Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.
Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.