Rondreis Bali
Indonesië, een land van de bekende Balinese dans, sawa’s en overheerlijk eten. Maar Bali is veel meer!

Intro

Een bezoek aan het eiland Bali is een duik in de rijke cultuur. De eeuwenoude cultuur is nog altijd springlevend. Gedurende deze rondreis met een aangenaam tempo bent u getuige van het authentieke Bali, waar de kleurrijke en met rituelen omgeven Balinese hindoebeschaving verweven is met het leven van alle dag.

Het landschap wordt gedomineerd door acht vulkanische bergen die zich uitstrekken van de oost- naar de westkust. Verder wordt het gevarieerde landschap gekenmerkt door weelderige regenwouden, originele kratermeren, snel stromende rivieren, diepe ravijnen, groene rijstvelden, koffieplantages, wuivende kokospalmen en wit/grijs/zwarte stranden.

De Indonesische keuken  is gevarieerd, met invloeden uit China, India en Arabische landen. Door de geschiedenis heen vindt u zelfs de Nederlandse keuken terug.

De Indonesische keuken

De Indonesische keuken

Kortom, een reis die al uw zintuigen prikkelt!

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1: Heenvlucht Amsterdam – Denpasar
Intercontinentale vlucht van Amsterdam naar Denpasar.

Dag 2: Aankomst Bali – Ubud
Na aankomst op de internationale luchthaven van Denpasar Ngurah Rai wordt u welkom geheten door de lokale Nederlandstalige gids. Vervolgens transfer naar ons hotel in Ubud, een plaats gelegen in het centrum van het eiland Bali. Het is het culturele hart van Bali waar veel creatieve expats en locals wonen. De plaats is omgeven door groene rijstvelden; de zogeheten sawa’s en traditionele dorpjes.
Diner, overnachting en ontbijt: Hotel Radha Phala (of gelijkwaardig), 3 nachten.


Excursies

Op deze reis kunt 1 optionele excursie boeken:


Accommodatie


Reisdata

Reisperiode: van 14 t/m 28 september 2022
Reisduur: 15 dagen/14 nachten

Minimaal aantal deelnemers: 15


Prijzen

Reissom: € 2.340 per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer
Toeslag alleengaanden: €485


Foto's en video

 


Corona

Veilig, gezond en zorgeloos op vakantie met Mondial Tours
Wij nemen u graag mee op reis. Nu kunnen wij de onrust rondom het coronavirus niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. En daar hoort, gezien de situatie, ook zorgeloos boeken bij!

Per bestemming gelden verschillende maatregelen met betrekking tot Covid-19. In steeds meer landen geldt inmiddels een 2G-beleid. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn. Ook geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin.

Bij het 2G-beleid moet u beschikken over:
1. Een geldig vaccinatiebewijs, of
2. Een geldig herstelbewijs

In sommige gevallen dient u daarnaast ook een negatieve PCR-test te tonen, niet ouder dan 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl

GELD-TERUG-GARANTIE
Wij willen dat u ontspannen op vakantie gaat met Mondial Tours. Wanneer u een reis boekt en het actuele reisadvies van uw bestemming verandert, vanaf 14 dagen voor vertrek, naar kleurcode rood (vanwege Covid-19). * geldig bij nieuwe boekingen per 13.01.2022
Geen zorgen. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u uw reis kosteloos omboeken naar een andere reisbestemming of vertrekdatum of krijgt u uw reissom gerestitueerd. Ook als u betaald heeft met een voucher.

Lees de volledige voorwaarden van Mondial Tours met betrekking tot het coronabeleid hier.


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.