Vier Alpenlanden in één reis!
Oostenrijk
Zwitserland
Liechtenstein
Duitsland

Intro

Tijdens deze bus-excursiereis gaat u genieten van prachtige natuur met een grote diversiteit aan flora en fauna, schitterende panoramische uitzichten en typische Oostenrijkse gemütlichkeit. U verblijft in Damüls, in het westen van Oostenrijk, een knus bergdorpje hoog gelegen tussen het Bregenzerwald en het Biosphärenpark Großes Walsertal.

Gedurende deze reis brengen we een bezoek aan één van de belangrijkste financiële centra van Europa, het Vorstendom Liechtenstein. Ook nemen wij u mee naar de Bodensee, één van de mooiste meren in de Alpenregio, gelegen aan maar liefst drie landen: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. We bezoeken de historische eilandstad Lindau, met zijn middeleeuwse huizen en het gotische stadhuis en de 2000 jaar oude stad Bregenz.

Beroemde-Zwitserse-kazen-o.a Appenzeller

Beroemde Zwitserse-kazen o.a Appenzeller

In  Unesco’s Werelderfgoedstad Sankt Gallen, met zijn barokke kathedraal en Abdijbibliotheek, maken we kennis met het Appenzellerland en met de gelijknamige kaas Appenzeller, een van de bekendste en pittigste Zwitserse kazen.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Mondial Tours Nederland BV.


Reisprogramma

Dag 1  Heenreis
Vanaf de door u gekozen opstapplaats rijden we naar ons overnachtingshotel in Zuid-Duitsland. Diner, overnachting en ontbijt (Leonardo Royal Hotel Ulm of gelijkwaardig).

Dag 2. Vaduz, Liechtenstein  –  Damüls, Oostenrijk
Na het ontbijt vertrekken we naar het Vorstendom Liechtenstein met de hoofdstad Vaduz. Het één van de belangrijkste financiële centra van Europa biedt contrasten; representatieve bankgebouwen en rustige, traditionele boerderijen. We maken een rondwandeling van het regeringsgebouw naar de parochiekerk van Vaduz, waarna u vrije tijd heeft voor koffie en/of lunch. Vervolgens rijden we naar Oostenrijk naar ons hotel in Damüls, een heerlijk rustig en klein dorpje in een schitterende omgeving in de regio Bodensee-Voralberg waar u 5 nachten gaat verblijven. Diner, overnachting en ontbijt.


Excursies


Accommodatie

U verblijft in Boutique hotel Mittagspitze **** Damüls


Reisdata

Reisperiodes:
van 31 mei tot en met 6 juni 2023
van 17 tot en met 23 september 2023
Reisduur: 7 dagen/6 nachten


Prijzen

Reissom: €1.365 p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer €185

Min. aantal deelnemers: 20


Foto's en video


Praktische informatie

Wijs op reis
Per bestemming gelden er andere maatregelen wat betreft het coronavirus. Wij adviseren u om daarom goed voorbereid op reis te gaan. Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl.

Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis.

Wij raden u aan wijs op reis te gaan en een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering kan via onze verzekeringsagent Faber Verzekeringen, uw polis wordt rechtstreeks bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij afgesloten. Wij adviseren u om de voorwaarden, ten aanzien van Covid-19, bij uw verzekeringsmaatschappij na te gaan, het kan zijn dat u hiervoor een aanvullende dekking moet afsluiten.
Tevens adviseren wij u voor vertrek een zelftest te doen.

Voor de meest actuele informatie per bestemming verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.