Luxe treinreis aan boord van Al Andalús
van
Santiago de Compostela
naar Sevilla

Intro

9-daagse luxe treinreis van Santiago de Compostela naar Sevilla met Al Andalús
Santiago de Compostela – Ourense – Léon – Ávila – Toledo – Córdoba – Sevilla

Spanje is een smeltkroes van oosterse en westerse culturen. Feniciërs, Romeinen, Arabieren en andere volkeren hebben in de loop der eeuwen een uniek cultuurlandschap gecreëerd. Deze fantastische treinreis brengt u naar een aantal van de mooiste steden van Spanje die allemaal op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan: Santiago de Compostela, León, Ávila, Toledo, Cordoba en Sevilla zijn enkele hoogtepunten op deze tour. De excursies bestaan voornamelijk uit wandelingen. Het is daarom belangrijk dat u goed te been bent.

Uw route per Al Andalús

Uw route per Al Andalús

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Incento.


Reisprogramma

Dag 1 Amsterdam – Santiago de Compostela
Welkom in Santiago de Compostela. De stad is voor vele duizenden pelgrims het eindpunt van de Camino de Santiago, de wandelroute naar het graf van de apostel Jacobus in de kathedraal van Santiago de Compostela. Hier verblijft u twee nachten in het hotel Parador Santiago de Compostela, naar verluidt één van de oudste hotels ter wereld.
Inclusief: diner

De kathedraal van Santiago de Compostela

De kathedraal van Santiago de Compostela

Dag 2 Rias Baixas
Rias Baixas is de naam van de regio waar de Atlantische Oceaan diep het land in reikt. Prachtige stranden, ruige natuur en culinair genot wachten u op. Dit deel van Galicië wordt gekenmerkt door uniek natuurschoon met fjorden en talrijke eilanden voor de kust. Op de mosselbanken worden ’s werelds beste blauwe mosselen en sint jakobsschelpen geteeld. Tijdens een boottocht kunt u aan boord van het schip de vers bereide mosselen proeven. Bij mooi weer kunt u ook deelnemen aan een excursie naar de Cies-eilanden, kroonjuwelen in het Islas Atlanticas National Park. Tenslotte kunt u traditionele architectuur van Galicië bewonderen in het centrum van het historische vissersdorpje Combarro. Overnachting: Hotel Parador de Santiago (of gelijkwaardig).
Inclusief: ontbijt, lunch en diner


Excursies


Accommodatie

DE TREIN
De slaaprijtuigen van de Al Andalús werden in de jaren ’20 van de vorige eeuw in Frankrijk gebouwd voor de Britse koninklijke familie om daarmee van Calais naar de Franse Rivièra te reizen. Samen met de salonrijtuigen, die in dezelfde periode werden gebouwd, vormen ze een trein met de elegante kenmerken van de Belle Epoque stijl. In combinatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen biedt deze luxe trein de reizigers een maximum aan comfort en veiligheid.


Reisdata

Reisdata:
van 1 tot en met 9 september 2022 Gran Clase compartiment is op aanvraag, De Luxe compartiment is beschikbaar
van 20 tot en met 28 augustus 2022 Gran Clase en De Luxe compartimenten zijn op aanvraag

Reisduur: 9 dagen/8 nachten


Prijzen

Reissom:
GRAN CLASE Compartiment 2-persoons accommodatie €6.520 per persoon
Toeslag accommodatie alleengebruik €2.350

DELUXE Compartiment 2-persoons accommodatie €7.120 per persoon
Toeslag accommodatie alleengebruik €2.650

U kunt in het opmerkingsveld op het boekingsormulier aangeven welk compartiment u wenst.


Foto's en video


Corona

Op reis en de COVID-19 spelregels
Alhoewel we de afgelopen periode weer volop konden reizen, nemen sommige landen opeens strengere maatregelen vanwege de nieuwe variant van het coronavirus (omikron).
Voor vrijwel alle bestemmingen geldt momenteel de 2G -regel. Dit betekent dat u volledig gevaccineerd of hersteld van corona moet zijn.
U beschikt dan over:
1. een geldig vaccinatiebewijs, of
2. een geldig herstelbewijs

Tevens geldt in sommige landen een beperkte geldigheidsduur voor het vaccin. In veel gevallen dient u daarnaast ook aanvullend een negatieve PCR-test te tonen niet ouder dan bijv. 24, 48 of 72 uur. Dit verschilt per bestemming.
Het is de verantwoordelijkheid van de individuele passagier om over de juiste gezondheidsdocumenten en reisdocumenten te beschikken. Zonder de juiste documenten kunt u niet deelnemen aan de reis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar www.wijsopreis.nl


  Reis boeken

  Gegevens hoofdboeker

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 1

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 2

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 3

  De heerMevrouw

  Gegevens medereiziger 4

  De heerMevrouw

  *verplichte velden


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.